rss

Skoda se pune pe dezvoltat SUV-uri de performanta. Noul Karoq primeste anul viitor o versiune RS cu 300 de cai

  1. 02/10/2017
  2. Categoria: Skoda
  3. Tags: karoq rs, noua skoda karoq rs, noul karoq rs, skoda karoq rs, skoda rs
    Vezi toate fotografiile (3)

    Constructorul ceh de automobile este o prezenta relativ noua in segmentul SUV-urilor, dar asta nu inseamna ca nu face tot ce ii sta in putinta pentru a recupera terenul pierdut in fata rivalilor. Asadar, dupa ce a lansat deja doua SUV-uri, Kodiaq si Karoq, cehii ii anunta pe fani ca acestea vor primi inclusiv o versiune de performanta.

    In articolul de azi il dezbatem pe cel din urma, despre care zvonurilor spun ca va debuta cel mai probabil pe parcursul anului viitor. Noul Karoq RS urmeaza sa beneficieze de tot tratamentul diviziei sport, de la spoilerele agresive si pana la seturi de jante specifice.

    Interiorul va fi caracterizat deasemenea de mai multe elemente sportive, iar sub capota ar urma sa regasim propulsorul cu patru cilindri, capabil de 300 de cai putere, disponibil si pe principalul rival, Seat-ul Ateca Cupra. In aceasta configuratie, tractiunea va fi una integrala, iar transmisia automata.

    Desi aceasta varianta pare cea mai plauzibila, oficialii brand-ului din Mlada Boleslav nu exclud varianta utilizarii unei unitati hibride.

    Christian Strube, seful departamentului de dezvoltare de la Skoda, a confirmat lansarea viitorului Karoq RS, spunand ca "Da, cu siguranta. Ma lupt pentru asta. La fel cum ma lupt si pentru Kodiaq RS. Da, exista aceste discutii. Varianta RS ar fi o potrivire perfecta pentru Karoq, pentru ca este compact si agil. Anul viitor vom oferi Karoq RS. Este interesant sa discutam aici daca vom folosi un motor conventional sau altceva. Daca vorbim despre o varianta electrificata, Karoq RS ar putea sa fie plug-in hybrid sau mild hybrid fara incarcare la priza." 

    Vizualizari: 2141
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »