rss

Skoda Rapid va fi disponibil si in varianta hatchback

  1. 01/08/2012
  2. Categoria: Skoda
  3. Tags: rapid, Skoda
    Vezi toate fotografiile (1)

    Noul Skoda Rapid va primi in curand si o versiune hatchback, care a putut fi previzualizata de conceptul Vision D prezentat in 2011 la Geneva.

    Directorul de vanzari si marketing Skoda, Jurgen Stackmann, a dezvaluit publicatiei Autocar planurile constructorului ceh de a lansa si o versiune hatchback, care sa insoteasca notchback-ul.

    Oficialul casei auto a declarat ca noua varianta de caroserie va fi mai scurta si va avea un design posterior similar cu cel al modelului Volkswagen Golf. Grupul german s-a asigurat ca acesta nu va canibaliza vanzarile VW Golf, noul Rapid hatchback fiind oferit cu o gama de motorizari mai putin potente si cu niveluri de echipare mai putin generoase

    Hatchback-ul a fost deja prefigurat de prototipul Vision D, pregatit pentru editia din 2011 a Salonului Auto de la Geneva. Potrivit Skoda, acesta nu va fi o copie fidela a conceptului.

    Noua versiune ar putea debuta la sfarsitul anului viitor, fara a fi urmata, insa, de o varianta de caroserie cu trei usi, prea putin profitabila din punct de vedere al vanzarilor.

    Noul sedan Skoda Rapid va avea premiera mondiala in septembrie, in cadrul Salonului Auto de la Paris.

    Vizualizari: 1918
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »