rss

Skoda Rapid, primele teasere cu viitorul sedan al cehilor

  1. 23/05/2012
  2. Categoria: Skoda
  3. Tags: Octavia, rapid, Skoda, Vw
    Vezi toate fotografiile (3)

    Skoda a publicat primele teasere oficiale cu viitorul Rapid, berlina ce are ca sursa de inspiratie conceptul MissionL. Modelul ar putea fi propus la un pret de pornire de 13.000 de euro.

    Constructorul ceh pregateste un nou model ce se va pozitiona in gama intre Fabia si Octavia si va fi construit pe aceeasi platforma ca si sedanul Volkswagen Polo. Gama de motorizari va include unitatea 1.2 TFSI, declinata in versiuni de putere de 85 si 105 Cai Putere, si motorul diesel de 1,6 litri.

    Skoda nu va echipa viitorul Rapid cu propulsoare mai puternice de teama canibalizarii acestuia cu Octavia. "Trebuie sa ne asiguram ca Rapid nu va ameninta vanzarile modelului Octavia. Tocmai din acest motiv nu va exista in gama un motor care sa depaseasca 140 Cai Putere", a declarat un oficial Skoda pentru publicatia Auto Motor und Sport.

    Potrivit LeftlaneNews, masina cehilor va fi pusa in vanzare la un pret de baza de 13.000 de euro si va beneficia in echiparea standard de ABS, ESP si mai multe airbaguri.

    Debutul oficial ar putea avea loc in luna septembrie, cu ocazia Salonului Auto de la Paris, urmand sa fie lansat pe piata pana la finele anului in curs.

    Vizualizari: 2054
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »