rss

Skoda Rapid, noi teasere oficiale

  1. 11/06/2012
  2. Categoria: Skoda
  3. Tags: Octavia, rapid, Skoda
    Vezi toate fotografiile (19)

    Skoda a revenit cu o serie de teasere si schite oficiale care infatiseaza viitorul sedan Rapid. Modelul cehilor se remarca printr-un design modern si totodata discret. Debutul oficial va avea loc in septembrie, in cadrul Salonului Auto de la Paris.

    Dupa cum am anuntat anterior, noul Skoda Rapid va costa aproximativ 13.000 de euro in nivelul de echipare standard ce va cuprinde ABS, ESP si mai multe airbaguri, un pret care va convinge suficienti clienti in cautarea unui sedan de mici dimensiuni.

    Avand ca sursa de inspiratie prototipul MissionL, modelul va fi pozitionat in gama intre Fabia si Octavia si va fi construit pe platforma sedanului Volkswagen Polo.

    Gama de motorizari ar putea fi formata din unitatea TSI pe benzina de 1,2 litri, in versiuni de putere de 85 si 105 cai si TSI-ul de 1,4 litri si 122 CP.  Clientii care prefera dieselurile vor putea alege una dintre unitatile 1.6 TDI de 105 CP si 2.0 TDI. Exista sanse ca TDI-ul de 2,0 litri sa fie disponibil intr-o versiune mai mica de 140 CP, de teama unei potentiale canibalizari cu Octavia.

    Dupa lansarea oficiala de la Paris, noul Skoda Rapid va ajunge in showroomurile europene la finele acestui an.

    Vizualizari: 1824