rss

Skoda Rapid, disponibil Romania de la 13.273 de euro

  1. 08/11/2012
  2. Categoria: Skoda
  3. Tags: rapid, Skoda
    Vezi toate fotografiile (9)

    Noua Skoda Rapid a ajuns si pe piata din Romania. Sedanul cehilor este oferit la un pret de pornire de 13.273 de euro, cu tva inclus, pentru versiunea de pe benzina 1.2 MPI si 75 Cai Putere.

    Skoda a lansat noul Rapid pe piata din Romania. Modelul poate fi achizitionat la un pret de baza de  13.273 de euro. Tariful este valabil pentru varianta pe benzina 1.2 MPI si 75 de Cai Putere  in versiunea de echipare Active.

    Oferta este completata de noul TSI de 1.2 litri, care livreaza 85 Cai Putere. Aceasta motorizare este propusa la un pret ceva mai mare, de 14.023 de euro, cu TVA inclus. Pentru aceasta versiune, Skoda ofera clientilor si un discount de lansare de 1000 de euro.

    Clientii care au o afinitate pentru dieseluri au la dispozitie versiunea 1.6 TDI de 105 Cai Putere. Aceasta este cea mai accesibila propunere si pleaca de la 17.074 de euro, fiind oferita, evident, cu nivelul de echipare de baza Active.

    Noua Skoda Rapid cu nivelul de echipare Active este dotata cu airbaguri frontale, laterale si cortina, centuri cu prindere in trei puncte, sistem ESC (program electronic pentru stabilitate), geamuri electrice fata, iluminare portbagaj, aer conditionat manual, bancheta spate rabatabila fractionat, lampa de ceata, jante de otel de 14 inch, radio CD cu MP3 si 4 difuzoare, reglaj electric al farurilor, servodirectie hidraulica, scaun sofer cu reglare pe inaltime, volan reglabil axial si vertical, turometru digital si semnal sonor avertizare faruri aprinse.

    Vizualizari: 2752