rss

Planurile de expansiune ale marcii Skoda pe piata SUA sunt lasate in asteptare

  1. 20/10/2017
  2. Categoria: Skoda
  3. Tags: Fabia
    Vezi toate fotografiile (1)

    Proiectul grupului Volkswagen referitor  la construirea unei masini cu pret redus in India, pune in asteptare planurile de expansiune ale marcii Skoda pe piata auto din Statele Unite, relateaza Autocar.

    In prezent, Skoda evalueaza daca platforma MQB A0 a grupului VW - asa cum este utilizata pe autoturisme, inclusiv pe noul VW Polo si Seat Ibiza – ar putea constitui baza pentru un autovehicul ieftin, desi Maier a sugerat ca un alt joint venture va fi posibil, dupa cel de la inceputul acestui an cu Tata Motors, daca are mai mult sens din punct de vedere financiar.

    Sarcina devine din ce in ce mai dificila, deoarece noile reglementari privind accidentele si emisiile mai dure vor intra in vigoare in India incepand cu anul 2020 - anul in care se asteapta ca tara sa devina cea de-a treia piata mondiala a automobilelor dupa China si SUA.

    Incetineala in miscare referitoare la  actiunile grupului in India si SUA, pot fi motivate si de faptul ca  acelasi timp, grupul VW dezvolta o masina cu costuri reduse spre vanzare in China cu partenerii sai deacolo, care urmeaza sa fie lansata in 2019.

    Vizualizari: 1254
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »