rss

Pachete speciale de piese si accesorii de iarna la Service Brady pentru autoturisme Skoda si Volkswagen

  1. 24/11/2011
  2. Categoria: Skoda, VW
  3. Tags: brady, Skoda, Vw
    Vezi toate fotografiile (1)

    Siguranta ta este importanta pentru noi. De aceea, ne-am gandit ca, in prag de iarna ai avea nevoie de cateva produse de sezon utile pentru masina ta:

    Pentru ca la temparaturi scazute performanta bateriei de acumulatori scade semnificativ, specialistii Service Brady recomanda achizitionarea unei noi baterii auto pentru a putea calatori linistit cu masina pe perioada iernii.

    In acest sens, in functie de modelul de masina pe care il conduci poti alege din Oferta Service Brady un acumulator auto de 50 Ah, 65 Ah sau 75 de Amperi, la preturi cuprinse intre 170 lei si 250 lei + tva.

    Apoi, la fel de utile in sezonul rece sunt si stergatoarele de parbriz care se pot deteriora pe timp de iarna din cauza ghetii si a temperaturilor scazute. Pachetul promotional Brady include atat stergatoarele originale Skoda si Volkswagen cat si manopera la Service Brady la preturi speciale cuprinse intre 78 lei si 150 lei (tva inclus) si este destinat autoturismelor Skoda si Volkswagen iesite din garantie.

    Din oferta Brady nu lipsesc si accesoriile auto de sezon, care includ pe langa anvelope de iarna cu preturi de la 200 lei / bucata, si un pachet promotional de accesorii pentru curatarea si intretinerea parbrizulul si a chederelor masinii: solutie iarna parbriz, spray dezghetat parbriz, solutie anti-inghet pentru materiale cauciuc si racleta. Toate la un prêt promotional de doar 70 lei cu tva inclus.

    Nu lasa iarna sa te surprinda. Fii pregatit cu oferta Brady!

    Pentru ca Brady este prietenul masinii tale.

    Programeaza-te online pe www.bradytrade.ro sau la telefon 021-316.85.85.

    * oferta este valabila in limita stocului disponibil, pana la 31 decembrie 2011.

     

    Advertorial

    Vizualizari: 3165