rss

Avia Motors preia distributia marcii Skoda in Constanta

  1. 01/10/2014
  2. Categoria: Skoda
    Vezi toate fotografiile (1)

    Avia Motors, unul dintre cel mai importanti distribuitori Skoda, se extinde pe piata din Constanta. Compania a preluat infrastructura existenta si va face o infuzie importanta de capital propriu pentru dezvoltarea operatiunilor. Decizia reflecta in mare masura solicitarile primite de la clienti, piata din Constanta fiind una dintre cele mai dinamice in acest moment la nivel national.

    Avia Motors a reusit sa-si consolideze de-a lungul timpului pozitia de jucator fruntas in reteaua Skoda din tara, inregistrand in ultimii ani rezultate pozitive care permit dezvoltarea companiei pe termen lung. In 2013, compania a realizat o cifra de afaceri de aproximativ 86 de milioane de lei si un profit de aproape 4,5 milioane lei, reinvestit in afacere.

    „Am cautat in permanenta noi directii de crestere a business-ului, insa nu ne-am grabit niciodata, chiar daca au existat mereu oportunitati. Analiza atenta, managementul eficient, in echipa si mai ales orientarea catre client au fost pilonii pe care am cladit un dealer puternic. Doresc sa mentinem aceeasi abordare si sa reeditam succesul din Bucuresti oriunde vom merge. In urma consultarilor cu importatorul, dar si cu staff-ul intern, am decis sa repunem marca Skoda pe harta Constantei”, a declarat Daniel Balaban, Presedintele S.C. Avia Motors SRL.

    „Avia Motors este un exemplu de succes pentru piata auto din Romania. Criza a influentat negativ multi dealeri, insa nu intotdeauna ca urmare a unui management deficitar. Astfel, criza economica a fost un moment de cumpana pentru multi dintre distribuitorii auto din tara, dar ne putem mandri si cu povesti de succes. Extinderea Avia Motors pe piata din Constanta este un bun exemplu de dezvoltare sanatoasa a business-ului. Pentru ca ne dorim in continuare calitate si profesionalism la cele mai inalte standarde, distribuitorul Avia Motors a beneficiat in acest demers de tot suportul importatorului pentru preluarea reprezentarii marcii intr-o piata foarte importanta precum Constanta”, a declarat Vlad Rusu, Director marca Skoda.


    Vizualizari: 4062
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »