rss

A inceput productia primului model de la Skoda care se bucura de aceasta dotare

  1. 27/07/2017
  2. Categoria: Skoda
    Vezi toate fotografiile (3)

    Noul Karoq, primul automobil de la Skoda care ofera instrumente de bord digitale, a intrat de curand in productie la uzina din Kvasiny a companiei cehe.

    In urma cu mai bine de opt saptamani, la mijlocul lunii mai, Skoda lansa in premiera mondiala noul model Karoq, un crossover menit sa inlocuiasca popularul Yeti.

    Astazi, 27 iulie 2017, compania ceha a anuntat demararea productiei respectivului automobil, construit pe aceeasi platforma precum ultimul Volkswagen Tiguan.

    Potrivit oficialilor Skoda, clientii noului Karoq vor avea la dispozitie o gama variata de motorizari TDI si TSI, cu capacitati cilindrice de 1.0, 1.5, 1.6 si 2.0 litri.

    Urmasul modelului Yeti ofera puteri maxime cuprinse intre 115 si 190 CP, livrate fie doar puntii fata, fie tuturor celor patru roti de o cutie manuala sau una automata.

    In ceea ce priveste pachetul tehnologia, noul Karoq este primul automobil de la Skoda care poate fi echipat cu instrumente de bord digitale si, totodata, configurabile.

    De asemenea, clientii crossover-ului de origine ceha mai pot opta si pentru faruri Full-LED, portbagaj cu actionare electrica, incarcare wireless pentru telefonul mobil s.a.m.d.

    Noua Skoda Karoq masoara 4.382 de milimetri in lungime si are un design - atat exterior, cat si interior, inspirat de primul SUV cu sapte locuri al marcii, modelul Kodiaq.

    Vizualizari: 1915