rss

Skoda, partener Tour de France al saselea an consecutiv

  1. 03/07/2009
  2. Categoria: Skoda
  3. Tags: ciclism, Skoda, Skoda Auto, Tour de france, Yeti
    Vezi toate fotografiile (1)

    Cea de-a 96-a editie a Turului Frantei, cea mai importanta competitie de ciclism din lume, va porni la drum sambata, 4 iulie, la Monte Carlo, si se va incheia, ca de obicei, la Paris, pe faimosul bulevard Champs-Elysees. Si in acest an, Marea Bucla va fi sustinuta de Skoda Auto pentru al saselea an consecutiv.

    La editia din acerst an, Skoda Auto va sarbatori lansarea pe piata franceza a ultimului sau model, crossover-ul Yeti. Caravana publicitara Tour de France va include in total zece modele Yeti, ca parte integranta a fiecarei etape a cursei cicliste.

    In total, caravana Turului Frantei va cuprinde circa 350 de modele Skoda, 250 dintre acestea cu statut de masini oficiale urmand sa fie folosite de organizatorii competitiei. Mai mult decat atat, Skoda va pune la dispozitie automobilele sale unui numar de opt echipe profesioniste: Silence-Lotto (Belgia), Saxo Bank – IT Factory (Danemarca), Rabobank (Olanda), Euskaltel-Euskadi (Spania), Cofidis (Franta), Francaise des Jeux (Franta), Cervelo (Elvetia) si Milram (Germania). La acestea se adauga Shimano si Mavic, doua echipe neutre care vor oferi asistenta tehnica.

    Cu privire la strategia parteneriatului dintre Skoda Auto si Tour de France, directorul de comunicare al companiei de la Mlada Boleslav, Martin Lauer, a declarat: "Exista doi piloni principali pe care Skoda isi bazeaza strategia de comunicare privind sponsorizarile oferite pe plan international. Hocheiul pe gheata si ciclismul, doua sporturi care se completeaza eficient din perspectiva acoperirii pietelor europene, sunt considerate instrumente puternice pentru imbunatatirea notorietatatii marcii noastre, imaginea asupra produsului, precum si vizibilitatea marcii si a produsului. Ciclismul ofera oportunitati deosebite de a prezenta automobilele Skoda in mijlocul competitiei, unde acestea se afla in stransa legatura cu concurentii, fanii si potentialii cumparatori. Continuitatea la acest capitol este un factor decisiv si apreciem eforturile organizatorilor de a extinde Turul Frantei catre alte tari, precum Spania si Elvetia“.

    Vizualizari: 1616
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »