rss

Skoda Yeti te duce la munte

  1. 09/11/2009
  2. Categoria: Skoda
  3. Tags: Skoda, skoda yeti
    Vezi toate fotografiile (1)

    Se pare ca nu este nevoie sa fie Craciunul sau Pastele pentru ca dealerii auto sa lanseze oferte din ce in ce mai atractive. Este si cazul Brady, dealer autorizat Skoda, care ofera viitorilor clienti un week-end la munte.

    Astfel, daca achizitionezi in perioada 2 noiembrie – 31 decembrie 2009 noul model Skoda Yeti de la Brady, primesti automat un week-end la munte. Fara tragere la sorti, fara alte conditii.

    Impreuna cu primul SUV de la Skoda, care poarta numele legendarului om al zapezii, Yeti, te vei putea bucura de un week-end la Cabana Susai, oferit de Brady.

    Daca Skoda ne-a dovedit ca Yeti exista, Brady vrea sa iti arate calitatile acestui nou model, testat atat in conditii dificile cat si pe drumurile publice. Pentru ca Yeti este sigur si puternic si isi conduce pasagerii acolo unde alte modele sunt obligate sa capituleze.

    La bordul autoturismului Skoda Yeti te vei simti in siguranta datorita stabilitatii in viraje, luminilor de drum care asigura vizibilitate excelenta, farurilor adaptive Bi-xenon, proiectoarelor de ceata cu functia Cornering, dar si datorita celor 9 airbaguri din dotare, Yeti obtinand 5 stele la testele EuroNCAP. In plus, cea mai originala solutie propusa de Skoda este data de butonul off-road bazat pe un sistem de asistenta la urcare-coborare care permite abordarea cu usurinta a unor pante mai abrupte, in special pe trasee mai dificile.

    Oferta generoasa de spatiu se datoreaza unui asa-numit „Packaging“ inteligent, in conditiile unei inaltimi de 1691 mm, a unui volum al portbagaj cuprins intre 416 si 1760 litri, precum si a sistemului varioflex al scaunelor din spate.

    Din punct de vedere tehnlogic, Skoda Yeti respecta cele mai ridicate exigente, atat prin garda ridicata la sol de 180 mm, cat mai ales prin tractiunea integrala cu un cuplaj haldex de ultima generatie.
    Yeti consuma in regim mixt: 6,1 l / 100 km si atinge un nivel redus al emisiilor CO2 (139 – 189 g/km).

    Vizualizari: 2008
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »