rss

Brady: Oferte speciale Skoda

  1. 10/02/2010
  2. Categoria: Skoda
  3. Tags: Octavia RS, Skoda, Yeti
    Vezi toate fotografiile (1)

    Brady ofera clientilor sai noul Yeti o reducere de 2.000 de euro, iar pentru impatimitii sportivelor, un discount de 10% pentru Octavia RS.

    Cum ar fi daca uriasele troiene de zapada din aceasta iarna ar fi doar o usoara adiere pentru masina ta?

    Cum ar fi daca drumul pana la munte, la serviciu sau in oras ar fi cea mai relaxanta plimbare din fiecare zi?

    Primul model SUV Skoda, Yeti de la Brady poate face toate acestea posibile.

    Pentru ca Yeti este sigur si puternic si isi conduce pasagerii acolo unde alte modele sunt obligate sa capituleze.

    Pentru ca la bordul autoturismului SkodaYeti te vei simti in siguranta datorita stabilitatii in viraje, luminilor de drum care asigura vizibilitate excelenta, farurilor adaptive Bi-xenon, proiectoarelor de ceata cu functia Cornering, dar si datorita celor 9 airbaguri din dotare, Yeti obtinand 5 stele la testele EuroNCAP.

    Pentru ca inovatorul buton off-road bazat pe un sistem de asistenta la urcare-coborare iti va permite abordarea cu usurinta a unor pante mai abrupte, in special pe trasee mai dificile.

    Pentru ca are o oferta generoasa de spatiu cu o inaltime de 1691 mm, un volum al portbagajului cuprins intre 416 si 1760 litri si un sistem varioflex al scaunelor din spate.

    Pentru ca Yeti, la fel ca omul zapezii, este preocupat de natura prin consumul redus de carburant (mixt: 6,1 l / 100 km) si un nivel redus al emisiilor CO2 (139 - 189 g/km).

    Dar mai ales datorita confortului si usurintei de operare de la bordul noului model SkodaYeti, care asigura o tinuta de drum impecabila.

    In plus, si Noua Octavia RS beneficiaza de un discount de 10%.

    Noua Octavia RS este unul din cele mai puternice si rapide modele Skoda, ce asigura o companie confortabila si sigura.

    Acest model a fost conceput pentru a ridica nivelul de adrenalina din sange si a garanta o veritabila placere de a conduce. Senzatia de sportivitate este perceputa in fiecare detaliu.

    Caracterul sportiv al noului model RS este perfect subliniat de jantele din aliaj usor de 11 inch, spoilerele fata-spate cu forma aerodinamica sau teava de esapament dubla, farurile adaptive cu Xenon, proiectoarele de ceata cu design specific RS si LED-uri pentru functia day-time. In plus, scaunele sport imbracate in piele, cu emblema RS, personalizeaza interiorul autoturismului.

    Vizualizari: 3686
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »