rss

Skoda se alatura Open Automotive Alliance

  1. 10/07/2014
  2. Categoria: Skoda
    Vezi toate fotografiile (1)

    Skoda se alatura Open Automotive Alliance (OAA), organizatie construita la inceputul anului 2014 de catre companii din domeniile tehnologice si auto, avand obiectivul de a asigura forme atractive si sigure de integrare a dispozitivelor cu sistem de operare Android in automobil.

     

    Android este un sistem de operare cu raspandire larga la nivel mondial, utilizat pentru dispozitive mobile precum smartphone-uri, netbook-uri si tablete.

     

    „Conectivitatea devine tot mai importanta in cotidianul nostru si joaca un rol tot mai important de asemenea la bordul automobilelor”, spune Dr. Frank Welsch, membru al Consiliului de Administratie Skoda, responsabil pentru Dezvoltarea Tehnica. „Clientii nostri apreciaza flexibilitatea si caracterul practic al autovehiculelor noastre. Prin integrarea aplicatiilor mobile in automobil, clientii nostri profita de o mai buna conectivitate, mai multa siguranta si operare mai facila”, a adaugat Welsch.

     

    Avand in vedere larga raspandire a smartphone-urilor, tabletelor etc., exista o cerere tot mai mare a clientilor in ceea ce priveste interconectarea dispozitivelor mobile cu automobilul: „smartphone pe patru roti”. Alaturarea la Open Automotive Alliance este un pas important pentru producatorul auto ceh, in sensul posibilitatii de a-si dezvolta o oferta de profil atractiva. „Parteneriatul cu Open Automotive Alliance ne va permite sa oferim pentru masinile noastre noi tehnologii si aplicatii on-line atractive, in baza sistemului de operare Android. Astfel dezvoltam in continuare aspectele conectivitate si integrare auto, in beneficiul clientilor nostri”, a declarat Welsch.

    Vizualizari: 2698
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »