rss

Skoda a publicat un teaser cu noul Superb combi

  1. 25/08/2009
  2. Categoria: Skoda
  3. Tags: Skoda, Skoda Superb
    Vezi toate fotografiile (1)

    Skoda a lansat o imagine teaser a viitoarei Superb combi, care va fi prezentata oficial la Salonul Auto de la Frankfurt. Se pare ca noul model vine cu o capacitate de depozitare impresionanta, atu care va cantari suficient de mult in lupta cu rivalul sau Volvo V70.

    Spre deosebire de Octavia Combi, partea din spate a breakului Superb va incerca sa imbine caracterul pragmatic cu o liniile elegante, luneta hayonului avand o inclinatie destul de mare. Bazata pe berlina Skoda Superb, versiunea combi va avea o lungime de 4,85 m si va fi mai inalta.

    La nivel tehnica, masina vine cu trei propulsoare pe benzina si trei dieseluri din actuala gama Superb si cutii de viteze cu cinci si sase rapoarte. Si una automata cu dublu ambreiaj va fi disponibila. Noua Superb combi ar putea fi disponibila si cu tractiune integrala. Speculatiile merg intr-atat incat acesta versiune ar putea primi un motor V6 de 3,6 litri, legat la cutia automata cu dublu ambreiaj, fapt ce ar face din acest model un break sport.

    Skoda nu s-a lansat inca in declaratii care sa contina preturile, insa este de asteptat ca noul combi sa coste aproximativ 19.500 euro.

    Vizualizari: 1450
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »