rss

Fotbalistul dinamovist Francisco Molinero conduce Skoda Superb

  1. 19/08/2009
  2. Categoria: Skoda
  3. Tags: Brady Auto Center, francisco molinero, parteneriat, Skoda, Skoda Superb
    Vezi toate fotografiile (4)

    Fotbalistul spaniol Francisco Molinero, transferat de FC Dinamo in aceasta vara, a semnat un contract individual de reprezentare cu Brady Auto Center, prin care dealerul bucurestean i-a oferit o limuzina Skoda Superb pe care o va conduce pe toata durata celor trei ani ai contractului cu clubul bucurestean.

    In varsta de 24 de ani, Molinero apreciaza suportul oferit de Brady Auto Center, declarand ca "s-a obisnuit foarte repede la volanul noii Skoda Superb, un model elegant care ii asigura confort si siguranta de 5 stele”.

    Prin acest parteneriat, fundasul spaniol va participa alaturi de dealer-ul Brady Auto Center la diverse actiuni umanitare destinate copiilor pasionati de fotbal.

    In Romania, Francisco Molinero si-a propus sa castige campionatul intern cu Dinamo si sa ajunga cat mai departe in cupele europene. El a fost recomandat conducerii dinamoviste de Cosmin Contra, alaturi de care a jucat la Atletico Madrid.

    Cu peste 4000 de masini vandute numai in ultimii doi ani, Brady Auto Center se numara printre cei mai importanti dealeri din reteaua Skoda, avand o experienta de peste un deceniu in comercializarea, intretinerea si reparatia autoturismelor Skoda pe piata romaneasca. In 2008, a primit premiul “Dealerul Anului“ din partea Skoda Auto.

    Vizualizari: 1445
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »