rss

Škoda Rapid Spaceback castiga premiul Red Dot

  1. 14/07/2014
  2. Categoria: Skoda
  3. Tags: Rapid Spaceback , ŠKODA
    Vezi toate fotografiile (5)

    ŠKODA Rapid Spaceback a castigat premiul Red Dot pentru designul sau extraordinar. Un juriu format din experti acorda acest premiu anual, ca parte a Premiilor Red Dot Design, una dintre cele mai renumite distinctii internationale de design. Pana acum, sapte dintre modelele de serie ŠKODA au castigat un Premiu Red Dot.

    Proportii impresionante, suprafete netede, conturate si linii clare caracterizeaza exteriorul noii ŠKODA Rapid Spaceback. Noul limbajul al designului ŠKODA este reflectat in acest autovehicul, prin forma sa neteda, expresiva si actuala. Modelul Rapid Spaceback este rezultatul celor peste o suta de ani de ani de design al marcii ŠKODA.

    Dupa ce a fost extrem de bine primita pe piata de consum, filosofia designului modern a cucerit acum si comisia de jurati a premiilor pentru design. Modelul din segmentul compact, in cinci usi, Rapid Spaceback de la ŠKODA, a devansat competitia acerba si a primit ”Red Dot” pentru calitatea exceptionala a designului sau.

    40 de experti internationali au examinat amanuntit ŠKODA Rapid Spaceback si toate celelalte modele participante. Pe langa criterii cum ar fi inovatia, functionalitatea, ergonomia si durabilitatea, s-au luat in calcul si compatibilitatea cu mediul si claritatea functiilor. Un total de 1.816 producatori, designeri si arhitecti din 53 de tari au prezentat 4.815 schite.

    Prin aceasta victorie din cadrul Premiilor pentru Design Red Dot 2014, modelul ŠKODA Rapid Spaceback valorifica succesul versiunii Rapid hatchback, care a castigat ravnitul trofeu pentru design in urma cu un an. Acest rezultat demonstreaza ca aspectul armonios si echilibrat al automobilelor de serie din segmentul compact a castigat deopotriva simpatia expertilor si pe cea a consumatorilor.

    Pe langa premiul obtinut de noul Rapid Spaceback, juratii au recompensat si noul model ŠKODA Octavia RS.  Automobilul apartinand segmentului sport, marcat de o eleganta atemporala si un design creativ, a primit ”Mentiune Onorifica” pentru solutiile sale specifice de design. Anul trecut modelul ŠKODA Octavia limuzina a castigat acest premiu.

    Noul model ŠKODA Rapid Spaceback combina esteticul cu numeroase calitati practice. Acestea variaza de la un nivel inalt de siguranta, la motoare economice si un excelent raport calitate-pret al interiorului spatios. In ciuda faptului ca este un automobil compact, Rapid Spaceback ofera o multitudine de utilizari. Pe langa spatiul generos oferit pentru picioare – chiar si pentru locurile din spate - portbagajul are o capacitate cuprinsa intre 415 si 1.380 litri, situand modernul autovehicul in cinci usi, in topul celor mai bune din categoria sa.

    Vizualizari: 3645