rss

Viitoarea Skoda Octavia va fi mai eleganta si mai scumpa

  1. 25/07/2012
  2. Categoria: Skoda
  3. Tags: Octavia, rapid, Skoda
    Vezi toate fotografiile (1)

    Noua generatie Skoda Octavia va fi mai mare, mai eleganta, cu o lista de dotari superioare, solutii de propulsie alternativa, dar si mai scumpa. Constructorul ceh repozitioneaza modelul pentru a evita canibalizarea cu recent lansatul Rapid.

    Lansarea sedanului Rapid i-a determinat pe cei de la Skoda sa isi puna un semn de intrebare asupra posibilitatii de canibalizare cu Octavia. Pentru a evita aceasta problema, cehii planuiesc sa repozitioneze modelul Octavia odata cu lansarea noii generatii.

    Asadar, constructorul auto va propune un nivel de echipare mai generos, cu detalii ceva mai rafinate, de o calitate superioara, schimbare ce se va resimti si la capitolul preturi. Potrivit publicatiei Autocar, a treia generatie Octavia va fi oferita la tarife similare cu Ford Focus si Opel Astra si destul de apropiate de Volkswagen Golf VII.

    In ciuda faptului ca nu exista inca o confirmare oficiale, un lucru este sigur: noua Skoda Octavia va fi mai eleganta, mai bine echipata,  dar si mai scumpa. De partea cealalta, Rapid, in versiunile de echipare superioare, va putea fi achizitionat la un pret similar cu actuala Octavia.

    Noul model va fi construit pe celebra platforma modulara MQB a grupului Volkswagen, astfel ca va creste in dimensiuni si va putea beneficia de versiuni de motorizari noi, precum propulsoarele alimentate cu gaz metan sau sistemele hibride plug-in existente deja in cadrul grupului german.

    Vizualizari: 1717
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »