rss

Noua generatie Skoda Octavia RS, primele imagini

  1. 14/12/2012
  2. Categoria: Skoda
  3. Tags: Octavia, RS, Skoda
    Vezi toate fotografiile (4)

    La scurt timp de la publicarea primului set de imagini oficiale cu noua Octavia, pe Internet au aparut primele cadre cu noua Octavia RS.

    Inainte de prezentarea oficiala a modelului, si-au facut aparitia primele imagini ce infatiseaza noua generatie a versiunii sportive Skoda Octavia RS. Programat sa debuteze pe piata anul viitor, noul autoturism a fost dezvaluit din greseala pe configuratorul brandului ceh.

    Ca si gama "cuminte", noul RS beneficiaza de o parte frontala noua, care include un calandru de tip fagure, proiectoare cu LED-uri, jante din aliaj cu cinci spite, etriere vospite in rosu, praguri laterale modificate si capace cu finisaj negru lucios pentru oglinzi.

    Si in partea din spate sunt noutati, bara de protectie fiind redesenata. Din ecuatie mai fac parte sistemul de evacuare cu doua tevi si spoilerul de la nivelul capacului portbagajului.

    In ceea ce priveste motorizarea, lucrurile nu sunt inca foarte clare, insa este de asteptat ca noua Octavia RS sa preia propulsorul ce echipeaza noul Volkswagen Golf VII GTI. Asadar, modelul ceh de performanta ar putea fi pus in miscare de o unitate ce dezvolta 220 CP si permite un timp de 6.6 secunde pentru a sprinta de la 0 la 100 km/h.

    Noua generatie Skoda Octavia este construita pe platforma modulara MQB, care se regaseste si sub caroseria modelelor VW Golf VII si Audi A3. Modelul a crescut in lungime si este oferit cu o gama de dotari mult mai generoasa.


    Vizualizari: 4251
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »