rss

Skoda lucreaza deja la urmatoarea generatie de Octavia

  1. 19/06/2009
  2. Categoria: Skoda
  3. Tags: Octavia, Skoda, Superb, TDI, Yeti
    Vezi toate fotografiile (1)

    Generatia actuala a fost prezentata acum cinci ani, iar un facelift a fost aplicat la sfarsitul anului trecut. Dar cehii nu se culca pe lauri, ci lucreaza din plin la noul model, care ar putea fi dezvelit peste doi, cel mult trei ani.

    Designul noii Octavia nu va aduce surprize majore, urmand sa se incadreze in gama actuala a constructorului din Mlada Boleslav. Potrivit unor zvonuri, se pare ca nu doar partea frontala, ci intreaga silueta a noului model va semana cu varful de gama Superb. Dar lucrurile nu se opresc aici, caci urmasul va “imprumuta” si cateva tuseuri de la crossover-ul Yeti.

    Va fi folosita platforma lui Golf 6, modificata, ce-i drept, pentru a avea un ampatament mai mare. Ne vor fi cunoscute si motoarele, cel de baza urmand sa fie versiunea TSI de 1,2 litri, cu 105 CP, urmat de agregatul mai mare cu 200 cmc si capabil de 122 CP, iar varf de gama temporar va fi cel de 1,8 litri cu 160 cai-putere.

    Oferta diesel va consta din propulsoare TDI cu cilindree cuprinsa intre 1,6-2 litri, cu mai multe trepte de putere.

    Nu vor lipsi nici versiunile RS, Scout sau Greenline, dar ele vor fi prezentata pe parcurs. La fel ca si in prezent, actuala generatie va ramane in productie, urmand sa fie noul Tour, cu o echipare mai saraca si o gama de motoare restransa.

    Vizualizari: 2380
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »