rss

Skoda Australia a creat o Octavia RS de 258 CP!

  1. 02/09/2009
  2. Categoria: Skoda
  3. Tags: Australia, Mlada Boleslav, Octavia RS-P, sistem de evacuare, Skoda
    Vezi toate fotografiile (6)

    Skoda nu doreste sub nici o forma ca aparitia Octaviei RS pe piata australiana sa treaca neobservata, asa ca s-a decis sa o promoveze printr-o versiune-prototip destinata circuitelor de viteza.

    Botezat RS-P, acest combi cu motor turbo de doi litri si 258 CP este probabil singura masina din lume care-ti permite sa mergi la curse insotit de trei prieteni si labradorul familiei.

    Lasand gluma deoparte, mai trebuie precizat faptul ca specialistii de la Skoda Australia nu s-au multumit doar sa reseteze modulul de control al activitatii motorului si sa instaleze un sistem de evacuare din otel inoxidabil: in definitiv, propulsorul reprezinta doar un bun inceput.

    Urmatorul bifat pe lista cu “Treburi de facut” a fost trenul de rulare, care pe RS-P include amortizoare complet ajustabile, bare anti-torsiune fata/spate si un sistem de franare cu discuri de 355 mm pe fata si 310 mm pe spate.

    La final, cei de la antipozi au “garnisit” opera cu un kit de caroserie nu tocmai discret, dar care i se potriveste de minune familialei din Mlada Bolselav (priviti doar acele jante negre de 18 inch, ce lasa sa se intrevada un set de etrieri vopsiti in verde). Puteti paria inca de pe-acum pe o serie limitata a lui Octavia RS-P...

    Vizualizari: 2718
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »