rss

SEAT Leon Cupra facelift de 240 CP vine la Barcelona

  1. 17/04/2009
  2. Categoria: Seat
  3. Tags: SEAT, Seat leon, Seat leon cupra, seat leon facelift
    Vezi toate fotografiile (7)

    Oficialii SEAT au ales Salonul Auto de la Barcelona de luna viitoare pentru a prezenta versiunea restilizata a hot-hatch-ului Leon Cupra, care face parte din gama Leon 2009 prezentata in luna martie, la Geneva, si care a suferit o operatie de restilizare.

    Modificarile de ordin estetic suferite de Leon sunt minore si se reflecta intr-o noua grila frontala pe care a fost montat un logo SEAT de mici dimensiuni, intr-un set de blocuri optice fata mai mari si noi oglinzi laterale. Daca veti privi cu atentie veti mai descoperi, la partea posterioara, un haion usor redesenat si noi stopuri. In particular, Leon Cupra a primit un nou spoiler frontal ce integreaza prize de aer mai largi, precum si logo-ul Cupra in partea stanga a prizei centrale. De asemenea, hatchback-ul beneficiaza de noi jante sport din aliaj de 18 inch.

    In habitaclu, in afara instrumentarului de bord si al consolei centrale care au fost revizuite si sunt comune cu restul modelelor Leon, Cupra a primit un volan sport in trei spite imbracat in piele, a carui parte inferioara este din aluminiu si dreapta, un set de scaune frontale sport, iar maneta schimbatorului de viteze are insertii din aluminiu. O noutate o reprezinta tapiteria din piele cu cusatura alba care se poiate observa si in fotografiile de fata.

    Sub capota lui SEAT Leon Cupra a fost montat acelasi propulsor turbo cu 4 cilindri de 2,0 litri si 240 cai-putere care se gaseste si pe versiunea precedenta. Leon Cupra 2009 atinge o viteza maxima de 247 km/h, sprinteaza de la 0-100 km/h in 6,4 secunde, iar primii 1.000 de metri ii parcurge in 26,4 secunde. Consumul in ciclu combinat este cifrat la 8,3 l/100 km/h.

    Vizualizari: 2472