rss

Fabrica de zvonuri: SEAT pregateste Leon Cupra R de 265 CP

  1. 06/06/2009
  2. Categoria: Seat
  3. Tags: Leon, leon cupra R, SEAT, Seat leon, Seat leon cupra
    Vezi toate fotografiile (1)

    In momentul in care au prezentat noul SEAT Leon Cupra, spaniolii au negat posibilitatea introducerii in gama a unei variante si mai potente a compactei lor. Dar, conform unor surse din interiorul companiei de la Martorell, se pare ca SEAT pregateste in mare secret noul Leon Cupra R, care va avea 265 CP!

    Operatiunea pare extrem de simpla. Leon Cupra R va imprumuta trenul de rulare de la noul VW Scirocco R, urmand ca motorul 2.0 TSI sa dezvolte o putere maxima de 265 CP, cu 25 CP mai mult decat actualul Leon Cupra, si 350 Nm de cuplu. Viitorul model sport de la SEAT va dispune de o transmisie cu dublu ambreiaj DSG, care va lua locul cutiei manuala cu care este echipat actualul Leon Cupra.

    De asemenea, Cupra R va primi un sistem de frane AP Racing, un set de scaune de tip scoica, suspensie sport. Inca nu se stie daca sportiva iberica va primi diferentialul electronic XDS de pe Scirocco R sau va beneficia de un diferential autoblocant.

    Ceea ce nu se stie deocamdata este cand si in cadrul carui mare salon auto va fi dezvaluit noul SEAT Leon Cupra R, insa nu este exclus sa-l vedem chiar in luna septembrie a acestui an, la Frankfurt.

    Vizualizari: 1772
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »