rss

Schimbari majore in gama Renault Espace. Monovolumul francez primeste motorul sportivei Alpine A110

  1. 03/07/2017
  2. Categoria: Renault
  3. Tags: Espace
    Vezi toate fotografiile (14)

    Benzinarul turbo de 1.8 litri si 252 de cai putere ce propulseaza noul Alpine A110 de la 0 la100 de kilometri pe ora in numai 4.5 secunde va putea fi comandat in perioada imediat urmatoare si de catre clientii monovolumului Renault Espace.

    Chiar daca are numai doi ani de cand se afla pe piata, cea mai noua generatie a modelului Renault Espace se poate lauda deja cu o prima serie de imbunatatiri. Imbunatatiri majore, care vizeaza atat gama de motorizari, cat si dotarile interioare ale monovolumului francez.

    Astfel, fara niciun fel de alta introducere ori prezentare, principala modificare o reprezinta aparitia unei versiuni pe benzina de 1.8 litri. Imprumutata de la sportiva Alpine A110, respectiva unitate turbo produce in cazul de fata o putere maxima de 'doar' 225 CP.

    De livrarea puterii maxime catre puntea fata se ocupa o cutie automata cu dublu ambreiaj si sapte rapoarte, astfel ca primii 100 km/h vin dupa 7.6 secunde. Consumul mediu de carburant se ridinca, in schimb, la valoarea de 6.8 litri la 100 kilometri.

    Exceptand noua motorizare pe benzina, acelasi Renault Espace s-a mai ales si cu scaune ventilate pentru ocupantii locurilor fata, plus tapiterie din piele de culoare gri. De asemenea, sistemul de infotainment R-Link 2 suport acum standardele Apple CarPlay si Android Auto.

    Intr-un final, francezii au 'umblat' si pe la sistemul de iluminare interioare echipat cu tehnologia LED, in timp ce clientii pot opta acum inclusiv pentru un al treilea rand de scaune format din doua fotolii individuale cu incalzire si reglare in patru moduri.


    Vizualizari: 1457
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »