rss

Renault Twizy este disponibil in Romania

  1. 02/06/2014
  2. Categoria: Renault
    Vezi toate fotografiile (4)

    La data de 2 iunie 2014 s-a lansat oficial in Romania noul autovehicul Renault Twizy, un simbol al revolutiei in mobilitatea urbana. Masina beneficiaza de un design inovator si un concept ecologic (100% electric) si este disponibil pentru clientii din Romania la pretul de 7.000 Euro TVA inclus, plus chiria lunara a bateriei.

    Renault Twizy nu are echivalent pe piata. Se adreseaza tuturor celor care cauta un vehicul iesit din tipare, ecologic si economic in acelasi timp.

    „Twizy este o aparitie revolutionara pentru peisajul urban local prin conceptul indraznet, designul inovativ si beneficiile de utilizare. Speram ca Twizy sa isi creeze repede adepti in randul celor cu o mentalitate deschisa spre noi solutii de transport care sa faca fata aglomerarilor urbane, dar si celor interesati de aspectele ecologice si de economie”, a declarat Thomas Dubruel, Director General Renault Commercial Roumanie.

    Masina are dimensiuni compacte (2,34 m lungime si 1,24 m latime) si un centru de greutate foarte jos, fiind capabila sa se strecoare cu usurinta in trafic si sa parcheze in spatii inguste

    Twizy accelereaza in 6 secunde de la 0 la 45 km/h (acelasi timp de accelerare ca si pentru un scuter de 125 cm³ pe o distanta de 50 de metri).

    In partea frontala a masinii se gaseste o trapa care acopera cablul de incarcare. Masina se poate bransa astfel la orice priza de 220 V. Bateria se incarca complet in 3 ore si 30 de minute. Are o autonomie certificata UTAC de 100 km in ciclul urban ECE-15 si poate parcurge orice oras de la un capat la celalalt. Twizy este prevazut cu echipamente specifice vehiculelor electrice: sistem de recuperare a energiei de franare, tablou de bord cu afisare pentru econometru, autonomie, indicator baterie si eco scoring.

    Renault Twizy beneficiaza de dotari standard de confort si siguranta precum: airbag frontal, frane cu disc pe toate rotile sau imobilizator electronic codat, centuri de siguranta, sistem de dezaburire si pre-echipare audio, tapiterie rezistenta la apa, 2 torpedouri si 2 spatii de depozitare in spate (31L + 55L).

    Cei interesati pot sa aleaga si dotari optionale precum: sistem de usi cu deschidere verticala, jante de aliaj, acoperis panoramic, senzori de parcare si multiple posibilitati de personalizare.

    Twizy este disponibil in 2 variante: TWIZY URBAN 45 (cvadriciclu usor) la 7000 € TVA inclus si TWIZY URBAN 80 (cvadriciclu greu) la 7700 € TVA inclus. 

    La aceste preturi se adauga chiria bateriei de la 30 € TVA inclus/luna, pentru un rulaj de 2500 km/an.

    Exista posibilitatea achizitionarii autovehiculului si prin sistem de leasing operational, prin Renault Finance, de la 194 € TVA inclus (chirie lunara sasiu si baterie) pe 36 luni, avans 15% si rulaj anual de 10.000 km.

    Autoturismul va fi expus in mai multe centre comerciale din Bucuresti, Iasi, Cluj, Bacau, Timisoara si Constanta in perioada iunie-iulie. 

    Vizualizari: 4549
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »