rss

Renault creste productia la fabricile din Spania

  1. 22/11/2012
  2. Categoria: Renault
  3. Tags: Megane, Renault
    Vezi toate fotografiile (1)

    Renault planuieste sa creasca productia la uzina din Palencia, Spania, creand astfel 1.300 de noi locuri de munca. Aici vor fi introduse in productie patru modele noi.

    Uzina francezilor de la Renault din Spania va primi patru noi modele, masura ce va creste cifra de productie cu 40.000 de unitati pe an si va oferi spaniolilor 1.300 de noi locuri de munca, Spania fiind una dintre tarile cel mai puternic afectate de criza economica.

    Mai exact, fabrica din Palencia va produce doua noi platforme, una derivata din cealalta si utilizata in comun cu Nissan. Noile platforme vor acoperi patru caroserii de vehicule. Noile modele vor majora cifra de productie de la 240.000 la 280.000 de masini fabricate anual.

    Desi in prezent exista numeroase conflicte cu sindicatele muncitorilor francezi, Renault a preferat sa investeasca in Spania pe fondul costurilor mai mici de productie. Pactul social convenit in Spania se concentreaza pe costul fortei de munca, flexibilitate, locuri de munca si avantaje sociale, domenii fundamentale pentru optimizarea competitivitatii casei auto.

    In total, Renault va fabrica patru modele noi in Spania. Uzina din Palencia, unde este produsa in prezent a treia generatie a lui Megane, va asambla doua dintre aceste modele, dintre care unul va fi comun cu Nissan. La fabrica din Valladolid vor fi produse celelalte doua modele.  De pe liniile de asamblare ies in prezent modelele modelele Twizy, Clio, Modus si Grand Modus, alaturi de motoare si transmisii pentru mai multe modele din gama Renault.

    Vizualizari: 2332
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »