rss

Renault Zoe, viitorul costa de la 16.800 euro

  1. 18/05/2015
  2. Categoria: Renault
  3. Tags: Renault
    Vezi toate fotografiile (13)

    Renault ZOE reprezinta varful de lance al tehnologiei Z.E. ( zero emisii) si al inovatiei Renault.
    Conceput ca autovehicul 100% electric, ZOE seduce printr-un design exterior fluid si minimalist, in timp de ambianta interioara inspira relaxare si stare de bine, pentru un condus cat mai confortabil.

    Concentrat de tehnologie, pe parcursul proiectarii modelului s-au depus peste 60 de brevete de inovatii, ce vizeaza usurinta utilizarii, autonomia si conectivitatea.

    Experienta la bordul Renault ZOE este inedita, placuta, confortabila. Motorul electric sincron cu rotor bobinat, cu o putere de 65 kW (aprox. 88 CP), furnizeaza instantaneu cuplul maxim de 220 Nm. Acceleratiile si reprizele sunt energice inca de la turatii joase. Linistea in timpul rularii si acceleratia liniara fac ca timpul petrecut la volan sa fie mai placut.
    Renault ZOE este vehiculul electric de serie cel mai performant din lume in ceea ce priveste autonomia, datorita sistemului exclusiv „Range OptimiZEr ” care permite cresterea autonomiei modelului cu 25%.

    Cu o arie de actiune care variaza intre 100 km si 150 km in functie de stilul de condus si de conditiile meteo, Renault ZOE are cea mai ridicata autonomie din categoria sa. Aceasta performanta este posibila cu ajutorul sistemului „Range OptimiZEr” care echipeaza toate versiunile Renault ZOE si care regrupeaza 3 inovatii tehnice majore: sistemul de recuperare a energiei la franare, de ultima generatie, pompa de caldura ce ofera un confort termic excelent in interior, pastrand autonomia vehiculului si anvelopele EnergyTM E-V, o inovatie dezvoltata de Renault si Michelin, notata cu calificativul maxim A, pentru rezistenta la rulare aderenta pe sol umed. 

    Perfect pentru zonele urbane, ZOE este si un vehicul care ofera un grad crescut de siguranta. Modelul a obtinut 5* la testele internationale EuroNCAP, si totodata punctajul maxim pentru siguranta pietonilor.

    In Romania, Renault ZOE este disponibil in doua versiuni: ZEN si LIFE. Preturile de lista pornesc de la  16 855 € (fara TVA) pentru versiunea LIFE si 17 742 € pentru versiunea ZEN, la care se adauga costul lunar de inchiriere al bateriei. Aceasta este oferita in chirie pe durata de utilizare a automobilului la preturi incepand cu 79 de euro/luna tarif stabilit in functie si de rulajul anual
    .

    Vizualizari: 2352
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »