rss

S-a lansat noul Renault Trafic cu preturi de la 17.000 euro fara TVA

  1. 06/05/2015
  2. Categoria: Renault
    Vezi toate fotografiile (4)

    Incepand de astazi noua gama Renault Trafic este disponibila pentru comercializare in Romania, cu livrare imediata din stoc.

    Noua gama Trafic propune un design atractiv, aliniat la noua identitate de marca, o cabina moderna conceputa ca un birou mobil, un spatiu de incarcare tot mai practic si motoare de ultima generatie pentru un condus confortabil si economic.

    Preturile de lista pentru Trafic Combi pornesc de la 19500 € (fara TVA) pentru versiunea Authentique L1H1 1,6 dCi 90 CP, iar pentru Trafic Furgon de la 17000 € (fara TVA), pentru versiunea Authentique L1H1 1,6 dCi 90 CP.

    Noua gama Renault Trafic este asamblata in Franta in uzina de la Sandouville.    

    Renault este din 1998 lider european in domeniul vehiculelor utilitare usoare si  dispune de 3 uzine in Franta care asambleaza toate modelele din gama: Kangoo la uzina MCA (din orasul Maubeuge), Master la uzina SOVAB (din orasul Batilly) si Noul Trafic la uzina Sandouville.

    Lider incontestabil in domeniul vehiculelor utilitare pe plan european inca din 1998,  Renault completeaza gama de vehicule comerciale usoare cu noile modele Renault Trafic: Noul Trafic Combi si Noul Trafic Furgon.
    Noul Trafic Combi este un partener de incredere pentru traseele lungi. Modelul se  remarca prin modularitatea sporita oferita de cele 8 sau 9 locuri in standard (cu banchete spate amovibile), dimensiunile  generoase (portbagaj cu o capacitate de incarcare de 1 000L pentru versiunea scurta - L1H1 si de 1800 L pentru versiunea lunga - L2H1) si capacitatea sa de a se adapta utilizarii profesionale sau familiale.

    Conceput ca un veritabil „birou mobil”, modelul dispune la interior de un ansamblu de echipamente ingenioase si utile ( suport pentru telefon si tableta, spatiu destinat pentru laptop, suport pentru documente format A4), oferind si cel mai mare volum al spatiilor de depozitare de pe piata vehiculelor utilitare : peste 90 de litri disponibili in 14 spatii de stocare.
    Noul Trafic Furgon prezinta progrese semnificative in ceea ce priveste spatiul de incarcare,  plasandu-se ca lider in categorie. Mai practic si mai organizat, modelul se evidentiaza prin cea mai mare lungime de incarcare de pe piata, de 4,15 m in cazul versiunii L2.  In plus, pentru a mari caracterul practic, in noul Trafic si-au facut aparitia noi solutii pentru transport, cum este cazul unei galerii interioare care permite organizarea in bune conditii a spatiului de incarcare.

    Noul Trafic este si singurul furgon din categoria sa care poate transporta, cu usile inchise, materiale care pot masura pana la 3,75 m in cazul versiunii L1H1 si 4,15 m in cazul versiunii L2H1.

    La capitolul multimedia, Renault Trafic propune o oferta varf de gama,  R-Link Evolution®, disponibila in optiune, ce permite conectivitate la Internet si la vehicul, precum si accesul la o serie de aplicatii auto dedicate.

    Noua gama Renault Trafic beneficiaza de o gama de motoare economice si performante. Sunt disponibile doua solutii de motorizare:
    -    cu supraalimentare simpla (un singur turbocompresor cu geometrie variabila) care permite o economie de peste 1 litru/100km (consum omologat conform reglementarilor in vigoare) fata de generatia anterioara:  dCi 90 si dCi 115
    -    Twin-Turbo (cu doua turbocompresoare), care permite reducerea in medie a consumului sub pragul de 6l/100km (consum omologat conform reglementarilor in vigoare): Energy dCi 120 Twin Turbo/ Energy dCi 140 Twin Turbo. 

    Noul Trafic – Cifre cheie

    Renault, N°1 pe piata vehiculelor utilitare in Europa la sfarsitul anului 2014
    Best in class: 14 spatii de depozitare la interior, cu un volum total de 90 litri
    Best in class: 4,15 m este lungimea utila pe versiunea L2, si 3,75 m pe L1
    Best in class: Consum incepand de la 5,7 l / 100 km (versiunea combi) si 5,9 l / 100 km
     (furgon)
    Motoare echipate cu 2 turbo compresoare (Twin Turbo) pentru o conducere supla si economica.

    Vizualizari: 1923