rss

RENAULT si UBER lanseaza UberMEGANE

  1. 19/04/2016
  2. Categoria: Renault
  3. Tags: Megane
    Vezi toate fotografiile (2)

    Renault reia colaborarea cu Uber si lanseaza optiunea UberMEGANE, propunand utilizatorilor o experienta noua la bordul modelului recent lansat in Romania – Renault Megane. Pentru utilizatorii Uber reprezinta, de asemenea, o alternativa sigura si confortabila de transport, permitandu-le in acelasi timp sa testeze, ca pasager, tehnologiile de ultima generatie oferite de acest model.

    Optiunea UberMEGANE este disponibila  in perioada 18-24 aprilie si se adreseaza utilizatorilor ce solicita curse in Bucuresti, in intervalul orar 08:00-18:00. Transporturile se vor efectua cu o flota de masini Megane, puse la dispozitie de catre Renault. Soferii parteneri, cei care vor efectua cursele pentru acest proiect, au fost selectati de Uber respectand controalele, filtrele deja cunoscute si evaluarea utilizatorilor in aplicatie.

    Pentru utilizatori, UberMEGANE va fi disponibil ca optiune in aplicatia Uber si va functiona la fel ca celelalte servicii ale platformei. Mecanismul este simplu: utilizatorii intra in aplicatie, apasa butonul UberMEGANE, confirma adresa si comanda masina. Spre deosebire de cursele obisnuite, comenzile prin UberMEGANE vor fi oferite gratuit. Iar pentru ca experienta sa fie una completa, dupa ce au fost pasageri intr-un Renault Megane, utilizatorii vor primi invitatia de a testa ulterior ei insisi noul model, in orice showroom din tara.

    Renault isi doreste sa ofere astfel comunitatii Uber o experienta interesanta la bordul noului Megane, punand accent pe confort si pe atuurile tehnologice ale modelului.  

    Aplicatia Uber poate fi descarcata de pe Uber.com/App.

    Vizualizari: 1950
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »