rss

Editie de lux pentru Renault Megane. Compacta franceza ofera in standard scaune cu masaj

  1. 08/06/2017
  2. Categoria: Renault
  3. Tags: Megane, Renault
    Vezi toate fotografiile (6)

    Renault a lansat in Franta o noua editie de top a gamei Megane. Se numeste Akaju si porneste de la 27.600 euro. Echiparea standard cuprinde jante din aliaj pe 18 inch, geamuri spate cu tenta fumurie, dar si tapiterie din piele in doua culori.Fara niciun cost suplimentar sunt oferite, de asemenea, si afisajul pe parbriz (HUD), instalatia audio Bose sau scaunele fata incalzite, cu masaj pentru sofer.

    Singurele optiuni disponibile constau in pilotul automat adaptiv, trapa electrica si asistenta activa la parcare.
    In ceea ce priveste propulsia noii versiuni de top Renault Megane Akaju, clientii au la dispozitie trei unitati turbo in patru cilindri. Vorbim, mai exact, despre o motorizare pe benzina si doua diesel, care dezvolta puteri maxime cuprinse intre 110 si 130 CP. Pachetul tehnic este completat, de la caz la caz, de o manuala cu sase rapoarte ori cutia cu dublu ambreiaj EDC.

    Detaliile privind performantele si eficienta respectivelor motoare nu au fost facute publice pana la acest moment.
    In Franta, noua versiune de top Renault Megane Akaju va concura cu Audi A3, BMW Seria 1 si Mercedes A-Classs.

    Noul Renault Megane a fost dezvaluit in premiera mondiala la sfarsitul lui 2015, cu ocazia Salonului Auto International de la Frankfurt.Modelul francez a impresionat inca de la prima aparitia multumita design-ului spectaculos al caroseriei, inspirat de gama Talisman.Clientii au la dispozitie o gama variata de propulsoare turbo pe benzina si motorina, ce dezvolta puteri maxime de pana la 205 CP.

    Incepand cu anul viitor, noul Renault Megane RS va fi disponibil la vanzare si intr-o versiune RS, cu 300 CP sub capota.

    Vizualizari: 1237
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »