rss

Asa arata noul Megane RS. Primele imagini au scapat pe internet

  1. 17/07/2017
  2. Categoria: Renault
    Vezi toate fotografiile (6)

    Debutul public va avea loc in toamna acestui an, cu ocazia Salonului Auto International ce se desfasoara la Frankfurt in perioada 14 - 24 septembrie, potrivit ultimelor informatii neoficiale.

    Renault lucreaza la o noua generatie a modelului Megane RS, despre care cele mai recente zvonuri sugereaza ca va ascunde sub capota nu mai putin de 300 de cai putere. Motorizarea exacta ramane insa un mister, anumite surse mizand pe unitatea turbo de 1.8 ce pune in miscare versiunea moderna a legendarului Alpine A110.

    Oricare ar fi adevarul, exista deja o certitudine asupra faptului ca hot-hatch-ul producatorului auto francez va oferi doua optiuni la nivel de transmisie. Astfel, pe langa clasica transmisie manuala cu sase rapoarte, clientii vor putea opta - in premiera absoluta, si pentru o cutie automata cu dublu ambreiaj, cunoscuta sub indicativul EDC.

    Cunoscut este, de asemenea, si faptul ca un sistem de tractiune fata va completa inca o data fisa tehnica a modelului Megane RS, principala noutate a urmatoarei generatii constand in aparitia directiei integrale. Astfel, Renault spera sa recucereasca recordul pentru cea mai rapida masina FWD din istoria circuitului de la Nurburgring.

    Pe plan estetic, viitorul hot-hatch al producatorului auto francez va dispune de spoilere fata / spate agresiv stilizate, aripi laterale proeminente, dar si eleron pentru plafon, jante cu design unic sau evacuare centrala. O demonstreaza inclusiv aceasta galerie foto - ce cuprinde sase imagini patent, scapata pe internet in cursul acestei dimineti.

    In ceea ce priveste departamentul interior, este de asteptat ca noul Megane RS sa primeasca din partea specialistilor Renault atat instrumente de bord redesenate, cat si accente de alcantara, de exemplu. Din meniu nu vor lipsi, deloc surprinzator, nici volanul multifunctional in trei spite sau scaunele fata cu suport lateral marit.

    Vizualizari: 1225
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »