rss

Noul Renault Koleos in premiera la SALONUL AUTO BEIJING 2016

  1. 25/04/2016
  2. Categoria: Renault
  3. Tags: Renault
    Vezi toate fotografiile (4)

    Astazi, in cadrul Salonului Auto International de la Beijing, Presedintele si CEO al  Grupului Renault, Carlos Ghosn, a prezentat noul Koleos, un SUV redesenat integral si propus pentru comercializare in 80 de piete.  

    “Astazi in Beijing, marcam premiera mondiala a unui nou model SUV de segment D, Renault KOLEOS” a declarat Carlos Ghosn. “KOLEOS a fost complet regandit cu un stil puternic, dotari unice si capacitati complete de SUV.”

    Noul KOLEOS are o pozitie impunatoare, cu linii exterioare bine definite care il diferentiaza fata de concurenti, si propune un interior rafinat, confortabil si spatios, incluzand 289 mm de spatiu pentru genunchi pentru ocupantii din spate. Dotarile disponibile in functie de piata includ volan incalzit si sistem de degivrare pentru zonele cu clima rece si filtru pentru polen, praf si mirosuri neplacute. 

    Un interior protector 

    Noul KOLEOS ofera o pozitie de condus inalta cu excelenta vizibilitate. In comparatie cu un sedan traditional, in noul KOLEOS pozitia de condus este mai inalta cu 150 mm, o dotare care confera confort si incredere, apreciata de clientii de SUV. Manerele disponibile pe ambele parti ale consolei centrale evoca lumea motoarelor off-road, oferind interiorului o nota de sportivitate. 

    Un SUV varf de gama

    Noul Renault KOLEOS este dotat cu tehnologia 4x4, usor de utilizat multumita sistemului de tractiune integrala 4x4i, un sistem care faciliteaza transferul intre doua si patru roti motrice.  Noua transmisie 4x4 disponibila pe KOLEOS garanteaza siguranta si stabilitate crescuta prin neutralizarea subvirarii si supravirarii si prin optimizarea aderentei in conditii dificile. Noul Koleos ofera, de asemenea, capacitati reala in off-road, avand o garda la sol de 213mm.

    Conectivitate la bord
    O caracteristica cheie a noului KOLEOS, in ceea ce priveste interiorul si confortul de calatorie este R-Link 2, care permite o experienta de conectare personalizabila. Acest sistem serveste ca un centru de control conectat pentru a coordona functiile multimedia, sistemul de navigatie, functia hands-free, sistemul radio si sistemele de asistenta a soferului.

    Sisteme avansate de asistenta a soferului

     In functie de piata, noul KOLEOS vine cu o gama larga de optiuni si sisteme de asistenta a soferului, toate fiind controlate prin tableta R-LINK2. 
    * Pentru siguranta: Sistemul Activ de Franare de Urgenta
    * Pentru alerta: Sistemul de alerta la parasirea benzii de circulatie, alerta pentru mentinerea distantei de siguranta, avertizare unghi mort, detectarea oboselii.
    * Pentru asistenta: camera video marsarier, comutare automata faza lunga/ faza scurta, senzori de parcare fata, laterali si spate si sistemul Easy Park Assist.

    Noul KOLEOS completeaza gama superioara Renault, care include acum crossover-ul Espace, limuzina de clasa D Talisman si Talisman Estate. Noul SUV Renault urmeaza, de asemenea, strategia de reinnoire a design-ului Renault. Noul KOLEOS este usor recognoscibil ca varf de marca, datorita design-ului frontal care incorporeaza logo-ul Renault proeminent in centrul grilei cromate. 

    Noul KOLEOS va fi produs in doua uzine – Busan din Coreea de Sud pentru toate pietele, cu exceptia Chinei, si la Wuhan pentru piata chineza. Ambele fabrici indeplinesc cele mai stricte standarde de calitate impuse de Renault si produc, in acest moment, vehicule ce folosesc platforma CMF-C/D pentru alte marci apartinand Grupului Renault.  
     

    Vizualizari: 2225
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »