rss

Noul Renault Clio, in Romania de la 10.200 euro

  1. 17/07/2012
  2. Categoria: Renault
  3. Tags: Clio, Renault
    Vezi toate fotografiile (16)

    Renault a anuntat pretul de pornire al noii generatii Clio, la numai doua saptamani de la publicarea primelor informatii si imagini cu modelul. Aceasta poate fi comandat la un tarif de baza de 10.200 de euro cu TVA inclus in versiunea Authentique 1.2 16V 75 CP.

    Dupa 22 de ani de istorie si 11,5 milioane de exemplare livrate in peste 115 tari, Renault lanseaza o noua generatie a modelului Clio, model ce vine cu un aer mai indraznet, mai sportiv. Subcompacta francezilor este oferita pe piata din Romania incepand de la 10.200 de euro cu TVA inclus.

    Noul Renault Clio este disponibil cu trei niveluri de echipare, o gama de motorizari de 75 CP sau 90 CP si elemente precum ESP, computer de bord, directie asistata faruri de zi cu LED-uri si altele in dotarea standard. Nivelul de echipare de baza propune ca optionale radio-ul si instalatia de aer conditionat, acestea fiind oferite in cadrul pachetului  Radio+Clima, care costa 800 de euro si include aer conditionat cu reglare manuala si Radio-MP3 Bluetooth.

    Clientii care opteaza pentru nivelul de echipare Authentique primesc in plus airbagri frontale si laterale, acces cu cardul, ABS+EBD, sistem de asistenta la pornirea in panta, oglinzi electrice si incalzite, directie asistata electric, cruise control, sistem prindere ISOFIX si bancheta spate rabatabila.

    Pentru amatorii de motorizari diesel, cea mai accesibil Clio este Authentique 1.5 dCi 75 CP, care are un pret de pornire de 11.800 de euro cu TVA inclus. Modelul beneficiaza de aceleasi dotari ca versiunea entry-level pe benzina. Varful de gama Dynamique Energy dCi 90 pleaca de la 14.500 de euro cu TVA inclus.

    Varful gamei Clio propune Media Nav aer conditionat, jante din aliaj de 16 inch cu finisaj diamantat si poate fi personalizat gratie unor pachete (Iconic, Dots sau Elegant) care costa 400 de euro fiecare.

    Sistemul de navigatie costa doar 200 de euro pentru Clio, iar climatizarea cu reglare automata poate fi comandata pentru 350 de euro in plus fata de pretul de baza al versiunii Dynamique. Clientii mai pot opta pentru camera video pentru marsarier, scaune fata incalzite, plafon panoramic din sticla, autocolante speciale si culori diferite pentru interior.

    Noul Renault Clio 4 va fi prezentat in premiera mondiala la Salonul Auto de la Paris, in septembrie.

    Vizualizari: 4594
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »