rss

Renault Clio facelift este disponibil in Romania de la 8.990 de euro

  1. 29/04/2009
  2. Categoria: Renault
  3. Tags: Clio, clio estate, clio rs, Renault, Renault Romania
    Vezi toate fotografiile (6)

    Renault Romania a lansat pe piata autohtona versiunea restilizata a modelului de mare succes Clio, disponibil in trei versiuni de caroserie: hatchback, Estate si RS. Noul Clio facelift va fi comercializat la un pret care porneste de la 8.990 de euro cu TVA inclus.

    Comparativ cu actualul model, Clio facelift a primit o parte frontala complet noua, care preia liniile si detaliile de design de la noile generatii Laguna si Megane. Astfel, pentru a se alinia la aceeaşi identitate a noilor produse Renault, noua versiune Clio se distinge printr-o grila a radiatorului de mari dimensiuni si niste blocuri optice redesenate. Acestea pastreaza ceva din forma farurilor de pe versiunea anterioara, insa au primit si cateva retusuri angulare, si se prelungesc spre spoilerul fata foarte profilat. La spate, singurele noutati sunt stopurile, care au un design mai fluid, si spoilerul cu linia mai sportiva, care acum incoporeaza luminile de ceata si cele de mers in marsarier. La interior exista noi materiale si finisaje superioare calitativ, insa marea noutate o reprezinta sistemul de navigatie Carminat TomTom, integrat in consola centrala, pentru modelele din varful gamei.

    Oferta de lansare nationala cuprinde garantia de 3 ani sau 100.000 km si oferta de finantare cu 0% dobanda la leasing. Pretul de 8.990 euro corespunde versiunii Authentique 1.2 16V 75 CP, cu o dotare standard bogata: aer conditionat, ABS+AFU, airbaguri frontale adaptabile pentru sofer si pasager , computer de bord, directie asistata electric, inchidere centralizata.

    Din punct de vedere al echiparilor, gama noul Clio s-a extins, fiind disponibile acum patru versiuni: Authentique, Expression, Dynamique si Exception. Cele trei motoare pe benzina, 1.2 16V 75 CP, 1.4 16V 100 CP si 1.6 16V 110 CP si cele doua propulsoare diesel 1.5 dCi 70 CP si 1.5 dCi 85 CP respecta mediul inconjurator prin consumul scazut de carburant, de la 4l/100 km, si emisiile poluante reduse: 3 motorizari respecta standardele Renault Eco2.

    O noutate importanta este si introducerea versiunii Estate. Fiind unul dintre cele mai compacte breakuri de pe piata, Renault Clio Estate se adreseaza celor care isi doresc o masina cu dimensiuni reduse dar spatioasa si confortabila pentru intreaga familie. Capacitatea de incarcare este impresionanta pentru clasa mica, volumul minim al portbagajului fiind de 439 litri. Clio Renault Sport continua traditia bolizilor creati in "laboratorul de curse" de la Dieppe, cu performante dinamice la cel mai inalt nivel al clasei si oferind toate satisfactiile unui automobil sport veritabil.

    Noul Clio are toate calitatile recunoscute ale gamei Clio III, o adevarata referinta in clasa sa in materie de confort, siguranta si tinuta de drum. Este primul model din categoria sa care a obtinut cinci stele la testele EuroNCAP, iar in 2006 a fost ales Masina Anului in Europa. Fiabilitatea este la cel mai inalt nivel, Clio III fiind clasificat ca “excelent” de catre ADAC dupa un an, doi ani si trei ani de rulaj. Sondajul JD Power realizat in Franta a confirmat ca 80% dintre proprietarii de Clio III sunt foarte satisfacuti de alegerea facuta.

    Vizualizari: 2153
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »