rss

Verificare gratuita pentru automobilele Porsche si Roadshow Porsche

  1. 02/05/2011
  2. Categoria: Porsche
  3. Tags: Boxster, Porsche, service
    Vezi toate fotografiile (1)

    In perioada 1-3 mai 2011 are loc la Timisoara, programul de verificare Porsche Service Clinic. In cadrul acestei actiuni, posesorii de automobile Porsche vor avea ocazia sa afle gratuit de la specialistii nostri care este starea tehnica a masinii pe care o conduc. Tot atunci, clientii vor putea testa cele mai noi modele Porsche.

    Prin intermediul acestui program de verificare, service-ul Porsche vine in intampinarea posesorilor de autovehicule Porsche, care doresc ca automobilele pe care le conduc sa fie mereu in cea mai buna forma.

    In timpul verificarii Porsche Service Clinic clientii vor putea ramane langa automobilul lor si vor putea observa operatiunile de service.

    Tehnicienii de service vor explica clientilor cat de important este ca lucrarile de intretinere si de reparatie ale automobilelor Porsche sa fie realizatenumai de catre specialisti si vor prezenta totodata acestora gama de servicii disponibile. Aceste servicii sunt esentiale pentru intretinerea corespunzatoare a unui automobil Porsche, ajutand la cresterea duratei de viata a autovehiculului si la mentinerea valorii de revanzare.

    In cazul in care, in urma verificarii Porsche Service Clinic, se vor descoperi defectiuni care trebuie remediate, clientii vor putea face o programare la unul dintre cele doua service-uri autorizate: Porsche Bucuresti Nord sau Porsche Timisoara. Cu ocazia verificarii, clientii vor primi un voucher de reduceri pentru accesorii originale si pentru o serie de lucrari de service.

    De asemenea, in aceeasi perioada se desfasoara tot la Timisoara actiunea Porsche Roadshow, clientii avand ocazia sa testeze modelele Boxster, Targa, Panamera si noul Cayenne.

    Porsche Service Clinic si Porsche Roadshow vor mai avea loc la Iasi (7 mai), Bacau (10 mai) si Bucuresti (12 - 17 mai).





    Vizualizari: 2354
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »