rss

Porsche Pipera: 15 milioane euro investitie, aproape 15 milioane euro cifra de afaceri

  1. 18/10/2013
  2. Categoria: Porsche
  3. Tags: Bentley, Lamborghini, Porsche
    Vezi toate fotografiile (17)

    Deschis in luna mai, dupa o investitie de 15 milioane de euro, Porsche Pipera - cel mai mare complex auto din Europa de Sud-Est – a incheiat primele 6 luni de activitate cu o cifra de afaceri de aproape 15 milioane euro.

    Porsche Pipera are o suprafata totala de 50.000 mp, o suprafata construita de peste 11.500 mp, un depozit de piese de schimb de 2100 mp si 500 de locuri de parcare rezervate clientilor. Centrul reuneste pentru prima data sub acelasi acoperis showroom-urile Audi, Bentley, Lamborghini, Porsche si Das Weltauto, dar si ateliere de service pentru marcile Audi, Bentley, Lamborghini si Porsche.

    „Deschiderea complexului Porsche Pipera a reprezentat o dovada a increderii noastre ca - spre deosebire de tendinta generala a pietei auto - segmentul premium ramane relativ stabil si va fi primul care isi va reveni”, a declarat Dana Cortina, Director General Porsche Inter Auto Romania. „Dupa primele sase luni de activitate, rezultatele indica faptul ca am judecat corect si nu putem decat sa speram ca vom continua in acelasi registru”, a incheiat Dana Cortina.

    De la deschidere - in luna mai - si pana in octombrie, de la Porsche Pipera au plecat catre clientii Porsche Inter Auto Romania aproximativ 500 de automobile, a caror valoare depaseste 15 milioane de euro. Printre modelele exclusiviste aflate in portofoliul Porsche Pipera se numara Porsche 911 Turbo, Porsche Panamera SE Hybrid, Audi A8 si noua limuzina A3, Lamborghini Gallardo Spyder Performante sau Bentley Continental GTC Speed.

    La nivelul intregii companii, Porsche Inter Auto Romania se asteapta ca, pana la finele anului in curs, sa vanda 5,300 de masini noi. In ceea ce priveste cifra de afaceri, compania se asteapta ca aceasta sa atinga 131 de milioane de euro la sfarsitului 2013.

    Vizualizari: 2938
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »