rss

Porsche Mission E ar putea sa coste aproximativ 85.000 de dolari

  1. 18/09/2017
  2. Categoria: Porsche
  3. Tags: Mission E
    Vezi toate fotografiile (9)

    Porsche Mission E va costa aproximativ 85.000 de dolari atunci cand vanzarile vor incepe la sfarsitul anului 2019, enunta Car Magazine.

    Prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt de acum doi ani, Mission E se afla in fazele finale de dezvoltare, iar presedintele companiei, Oliver Blume, spune ca va noul Porsche va ocupa locul dintre Panamera si 911.

    Atunci cand Mission E va ajunge pe piata, acesta va fi primul vehicul electric al lui Porsche si va fi oferit intr-o serie de specificatii cu niveluri de puteri diferite. Exista, de asemenea, o sansa ca ar putea fi oferita si in diferite stiluri de caroserie in decursul urmatorului deceniu.

    Porsche nu a spus ce anume va propulsa modelul Mision E, dar conceptul areo putere totala de 600 CP. Cu toate acestea, avand in vedere evolutia tehnologiei bateriilor si a motoarelor electrice intre 2015 si lansarea vehiculului, Mission E ar putea dispune de valori superioare ale puterii fata de concept.

    Indiferent de situatie, se va obtine o viteza de 100 km/h in mai putin de 3,5 secunde si o viteza maxima de 250 km/h.

    Ca si conceptul, modelul de productie va avea o caracteristica de incarcare rapida, care va vedea ca bateria a ajuns la 80% in mai putin de un sfert de ora.

    "Cu o incarcare rapida de 350 kW, aceasta va fi o realitate. Nivelul de incarcare de 80% va fi suficient pentru o autonomie de 400 km", a spus Blume.

    Vizualizari: 748