rss

Porsche Macan editia Turbo Exclusive Performance are o putere de 440 CP si detalii personalizate

  1. 23/10/2017
  2. Categoria: Porsche
  3. Tags: Turbo Exclusive Performance Edition
    Vezi toate fotografiile (6)

    Cu Macan Turbo Exclusive Performance Edition, Porsche introduce o versiune deosebit de eleganta a modelului de top in linia de modele Macan. Modelul Edition se bazeaza pe pachetul de performante ale lui Macan Turbo, care include un motor turbo de 3.6 litri V6, capabil sa produca 440 CP. Modelul este disponibil numai in anumite tari. Caracteristicile exterioare exclusive si interioare subliniaza caracterul extrem de sportiv al celui mai puternic derivat din linia de modele.

    Pachetul standard Turbo exterior este fundamentul pentru aspectul unic al lui Macan Turbo Exclusive Performance Edition. Acest pachet include caracteristici cum ar fi rotile de 21 inci 911 Turbo Design cu spite laterale pictate in negru (lucios), farurile cu LED-uri si luminile spate cu LED-uri colorate.

    Compartimentul elegant pentru pasageri are si accente in negru si rosu. Pachetul interior standard Exclusive Performance Edition din Garnet Red combina un interior din piele neagra cu mai multe elemente Alcantara. Garnet Red pentru scaunele din fata au fost concepute exclusiv pentru modelul Edition. Aceasta culoare este utilizata si pentru alte elemente, inclusiv cusatura contrastanta, caracterele brodate "turbo" pe tetiere, centurile de siguranta, inelul cronometrului Sport Chrono si portofelul cheie pentru autovehicule. Selectorul de viteze din aluminiu al transmisiei PDK a fost, de asemenea, finisat confortabil cu piele in Garnet Red si o sigla "Macan Turbo Exclusive Performance Edition" a fost adaugata la benzile personalizate de la usi si la plansa de bord.

    Macan Turbo Exclusive Performance Edition se bazeaza pe cel mai puternic derivat din linia de modele: pachetul Macan Turbo cu performanta. Motorul sau V6 de 3.6 litri, cu turbina dubla, ofera o putere maxima de 440 CP, cu 40 CP mai mult decat Macan Turbo. Macan Turbo Exclusive Performance Edition accelereaza de la zero la 100 km/h in numai 4,4 secunde si atinge o viteza maxima de 272 km/h. Un cuplu maxim de 600 Nm este disponibil intr-un interval de turatie larg intre 1500 si 4500 rpm. O forta de tractiune impresionanta este de asemenea garantata: dureaza doar 2,9 secunde pentru a accelera de la 80 km/h la 120 km/h. Echipamentul standard include un sistem de franare de inalta performanta cu discuri de frana cu caneluri cu diametrul de 390 milimetri, sasiu sportiv controlat Porsche Active Suspension Management (PASM), care este perfect adaptat, pachetul Sport Chrono si sistemul de evacuare sportiv.

    Macan Turbo Exclusive Performance Edition este disponibila pentru comanda acum, cu preturile din Germania pornind de la 116.091,25 EUR inclusiv TVA si caracteristicile specifice fiecarei tari.

    Vizualizari: 1349