rss

Noul PEUGEOT 3008 premiat la Festivalul Auto International

  1. 12/02/2017
  2. Categoria: Peugeot
  3. Tags: Peugeot
    Vezi toate fotografiile (5)

    Noul PEUGEOT 3008 a castigat Marele Premiu pentru cel mai bun interior al unei masini lansate in anul 2016 in cadrul celei de-a 32-a editie a Festivalului International Auto. Gilles Vidal, Designerul Sef PEUGEOT, a primit trofeul la ceremonia care a avut loc pe 31 ianuarie la Hotel des Invalides, in Paris.

    Marele Premiu pentru cel mai bun interior al anului este al saptesprezecelea trofeu castigat de noul SUV PEUGEOT 3008. De la lansarea sa la mijlocul lunii octombrie 2016, mai mult de 60,000 de clienti din toata lumea i-au admirat deja designul interior.

    Compartimentul pasagerului din noul SUV PEUGEOT 3008 este unic, oferind ultima generatie a i-Cockpit-ului PEUGEOT, dotat cu volan compact si head-up digital display standardizat. La baza ecranului tactil mare, comutatoarele intuitive permit un acces usor la principalele functii de control. Noul i-Cockpit PEUGEOT este cea mai recenta inventie a marcii, care cu tehnologia sa avansata, stabileste noi standarde in ceea ce priveste designul interiorului.

    "Designul interior al noului SUV PEUGEOT 3008 stabileste un echilibru intre tehnologia afisajului digital, tapiserie si materialul care imita textura stejarului natural. Cockpit-ul poate fi personalizat pentru a satisface cerintele soferului cu o ambianta configurabila si alte optiuni." Gilles Vidal, Designerul Sef PEUGEOT.
    In fiecare an, Festivalul International Auto premiaza cele mai atractive modele din industria auto, din punct de vedere al designului, arhitectul Jean-Michel Wilmotte fiind cel care conduce un juriu de experti din mediile auto, moda, cultura si design.

    Experienta de conducere stimulanta si satisfacatoare, design elegant si calitate fara compromis, includ angajamentul marcii fata de clientii sai si contribuie la emotia pe care fiecare Peugeot o declanseaza.
    Prezent in aproape 160 de tari cu mai mult de 10,000 de puncte de vanzare, Peugeot si-a marit vanzarile cu 12.3% pentru a atinge cifra de 1,919,460 de vehicule vandute in toata lumea si combina Standarde Exacte, Alura si Emotie cu scopul de fi o marca de top la nivel global.

    Incepand cu 1889, istoria auto a brandului a fost imbunatatita in acest an cu cea mai recenta victorie pe traseele de la Dakar, un hat-trick al noului PEUGEOT 3008 DKR.

    Vizualizari: 1978
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »