rss

Noul Peugeot 2008 a fost dezvaluit

  1. 07/01/2013
  2. Categoria: Peugeot
  3. Tags: 2008, juke, mokka, Peugeot
    Vezi toate fotografiile (12)

    Peugeot a publicat primele imagini si informatii oficiale cu noul 2008. Rivalul lui Nissan Juke si Opel Mokka va fi lansat oficial la Salonul Auto de la Geneva si promite un nivel ridicat de eficienta.

    Peugeot a dezvaluit noul crossover 2008. Versiunea de productie nu difera foarte mult de conceptul prezentat anul precedent la Salonul Auto de la Paris si dezvaluie un nou concurent pe segmentul SUV-urilor compacte.

    Masina masoara 4.160 mm in lungime şi 1.740 mm in latime si este echipata cu jante de 17 inch, cu finisare mata. La exterior se mai remarca barele de protectie negre.

    Desi nu au fost publicate informatii privind gama de motorizari, constructorul auto francez se  lauda cu un nivel al emisiilor de noxe scazut. Din oferta ar putea face parte o unitate e-HDI diesel ultra-eficienta si noul propulsor pe benzina cu 3 cilindri. Astfel, noul Peugeot 2008 se distinge de competiţie prin emisii CO2 ce pornesc de la doar 99 g/km.

    Noul model va fi produs in Franta, la uzina de la Mulhouse, dar si in China si Brazilia, aproape de principalele sale piete de desfacere. Debutul oficial va avea loc in luna martie, la Salonul Auto de la Geneva.

    Vizualizari: 7198