rss

Auto.ro prezinta noul Peugeot 108

  1. 19/02/2014
  2. Categoria: Peugeot
  3. Tags: peugeot 108
    Vezi toate fotografiile (3)

    Dupa reinnoirea ofertei pe segmentele B si C, Peugeot lanseaza o noua citadina. Pe un segment dinamic, in dezvoltare, noul Peugeot 108 este o adevarata gura de oxigen.

    Compact, perfect pentru traseele zilnice in oras, noul Peugeot 108 se remarca prin design-ul elegant, foarte la moda. Clientul are posibilitatea de a-si concepe propria masina: hatchback sau cabrio, diverse variante de personalizare sau de ambianta interioara, numar de portiere, culoare. Fiecare nou Peugeot 108 isi afirma propria personalitate.

    Noul Peugeot 108 ofera conexiune la bord si devine oglinda utilizatorilor de smartphone, gratie touchscreen-ului amplu si functiei Mirror Screen. Urmatoarele echipamente sunt de asemenea disponibile: camera video marsarier, aer conditionat automat, acces si demaraj fara cheie. Talentat si modern, noul Peugeot 108 se raliaza cerintelor fundamentale impuse de segmentul sau.

    Adevarata aparitie citadina, noul Peugeot 108 nu va trece cu siguranta neobservat, gratie agilitatii si dimensiunilor compacte. Motorizarile in 3 cilindri deosebit de eficiente il pozitioneaza ca un model foarte economic.

    Peugeot 108 a fost conceput pentru a se strecura prin aglomeratia urbana cu stil si determinare. Robustetea partii frontale accentueaza senzatia de siguranta. Grila, bara centrala si grila de radiator inferioara ranforseaza caracterul puternic al modelului, deosebit de complex pentru segmentul din care face parte.

    Luminile frontale se integreaza perfect in caroserie. Prezente la toate nivelurile de echipare, farurile cu design deosebit combina nuantele de negru si crom, conferind Peugeot-ului 108 o privire agera. Forma compacta a lateralelor este accentuata de consolele fata si spate, ambele reduse la minimum. Accesul este unul deosebit de facil, gratie portierelor care se deschid aproape dintr-o roata in alta.

    Pretiozitatea exteriorului se regaseste si la interior, gratie habitaclului confortabil, surprinzator in pofida dimensiunilor compacte ale Peugeot-ului 108. Conceput din prisma unei utilizari intuitive, fiecare zona este dedicata unei functii.

    Instalat in scaunul reglat confortabil, conducatorul auto beneficiaza de un acces facil la toate functiile autovehiculului. Cu o singura mana va accesa cu usurinta toate comenzile comasate in consola centrala: touchscreen-ul vast de 7”, butonul de start alaturi de Sistemul de Acces si Demaraj fara cheie, aerul conditionat automat. La volan, toate comenzile sunt foarte la indemana: limitator de viteza intuitiv, oglinzi electrice incalzite foarte usor de comandat din plansa de bord. Conducatorul auto si pasagerul din fata beneficiaza de acces facil la comenzile geamurilor electrice frontale, grupate in panoul portierelor.

    De altfel, conducatorul auto poate controla cu o simpla ridicare a mainii butonul de glisare a pavilionului din material textil, creand un spatiu deschis de 80 cm latime si 76 cm lungime. In plus, exista mai multe trepte de glisare: deasupra scaunelor frontale si deasupra tuturor celor patru locuri, etc.

    Motorizare pretabila oricarei utilizari
    Gama de motorizari include 4 propulsoare eficiente in 3 cilindri 1:
    - 1.0 e-VTi 68 CP cutie manuala in 5 trepte, 88 g/km CO2
    - 1.0 VTi 68 CP cutie manuala in 5 trepte 95 g/km de CO2
    - 1.0 VTi 68 CP cutie pilotata in 5 trepte, 97 g/km CO2
    - Noua motorizare Puretech 1.2 VTi 82 CP asociata cutiei de viteze manuale in 5 trepte, 99 g/km CO2.
    Greutatea redusa a noului Peugeot 108 de doar 840 kg ofera ocupantilor un echilibru perfect intre tinuta de drum si confort.

    Sigur si usor de manevrat

    Peugeot 108 este surprinzator de usor de utilizat. Greutatea redusa (840kg), servodirectia electrica si suspensiile de calitate amplifica senzatia de confort. Inca de la primele manevre, Peugeot 108 inspira incredere, gratie tinutei de drum exceptionale in orice situatie. Sistemul de franare include standard ABS, Sistemul de Distributie Electronica a Fortei de Franare, Sistemul de Franare de Urgenta in caz de Coliziune si ESP cu functie de dezactivare.

    Calitatile dinamice ale Peugeot-ului 108 starnesc admiratia conducatorului: directie reactiva, franare eficienta in linie dreapta si pe viraje, servodirectie electrica deosebit de utila in oras si la drum intins. Chiar si in timpul stationarii, Peugeot 108 este eficient: toate motorizarile integreaza functia Hill Start. Sistemul mentine autovehiculul timp de cateva secunde, permitand conducatorului auto sa schimbe piciorul de pe pedala de frana pe cea de acceleratie.

    Vizualizari: 4610
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »