rss

Porti deschise la dealerii Opel

  1. 23/09/2010
  2. Categoria: Opel
  3. Tags: Meriva, Opel, porti deschise
    Vezi toate fotografiile (1)

    Distribuitorii Opel au usile deschise vineri, 24 septembrie, si sambata, 25 septembrie, pentru a arata celor interesati motivele pentru care noua generatie Opel Meriva este cu adevarat campionul flexibilitatii. In plus, Vizitatorii showroom-urilor Opel se pot inscrie la tombola care are ca premii 5 excursii la Disneyland Paris, exclusiv pentru familii.

    Noua generatie Opel Meriva, flexibilitate si ergonomie

    Modelul este recomandat de specialistii germani in sanatatea spatelui de la asociatia Actiune pentru un Spate Sanatos - Aktion Gesunder Rücken, AGR. Cele trei dotari care au contribuit decisiv la obtinerea acestei certificari de catre Meriva sunt sistemul de dispunere a scaunelor din spate FlexSpace, sistemul inovator de portiere FlexDoors si scaunele din fata sport ergonomice. Suportul pentru biciclete FlexFix este o dotare optionala utila si ergonomica.

    Numai doi constructori de autovehicule, o marca premium si marca Opel, au primit acreditarea AGR pentru scaunele din fata ale modelelor produse, iar Opel este singurul producator auto care a primit o recomandare din partea acestei prestigioase asociatii pentru un sistem de dotari.

    Portierele cu deschidere inversa FlexDoors, o premiera in acest segment, aduc o noua dimensiune a accesibilitatii pentru locurile din spate ale autovehiculului Meriva. Designul optimizeaza dimensiunea spatiului de deschidere a usii, permitand utilizarea locului ocupat de pasajul rotilor din spate in cazul portierelor cu deschidere normala. Prin amplasarea balamalelor portierelor din spate pe montantul C, spatiul de urcare si coborare din autovehicul este mai mare. Acesta este sporit si deoarece locul de acces este amplasat langa montantul B, acolo unde distanta dintre podea si acoperis este mai mare.

    Datorita caracteristicilor sale deosebite de confort si siguranta, noul Opel Meriva este solutia ideala pentru familii cu copii mici sau persoane active, preocupate de activitati sociale.

    Vizualizari: 2134
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »