rss

Opel extinde portalul dedicat echipelor de interventie

  1. 29/09/2011
  2. Categoria: Opel
  3. Tags: Ampera, Opel
    Vezi toate fotografiile (1)

    Portalul unic Opel dedicat echipelor de interventie este acum disponibil acum in 24 de limbi. In plus, pentru a minimiza consecintele accidentelor rutiere, constructorul auto pune la dispozitia salvatorilor specificatiile tehnice pentru 66 de modele Opel, inclusiv Ampera si HydroGen4.

    Caracteristicile modelelor pot fi accesate printr-un smartphone obisnuit, direct de la locul accidentului, si scurteaza timpul de interventie, fapt care poate salva persoanele implicate. Astfel, echipele de interventie se pot informa rapid asupra constructiei caroseriei si a pozitionarii componentelor principale ale masinii.

    Serviciul a fost extins, acum fiind incluse si specificatiile tehnice le unor modele noi, precum electricul Ampera. In prezent, pot fi accesate online specificatiile tehnice pentru 66 de modele Opel, fabricate din 1991 si pana in in zilele noastre. In plus, numarul limbilor in care este disponibil acest serviciu a fost marit de la 10 la 24.   

    Portalul cu specificatii tehnice digitale pentru interventii accesibil de pe mobil este utilizat de pompieri din toata Europa, dar este accesat si din Statele Unite.

    Portalul se adapteaza automat la fiecare model standard de smartphone, functia de marire a imaginii asigurand o vizualizare usoara a diverselor componente si a parti individuale ale caroseriei autovehiculului pe un ecran mic.

    Vizualizari: 1883
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »