rss

Noul Opel Crossland, un SUV rafinat, cu preturi pornind de la 12.920 euro cu TVA inclus

  1. 22/05/2017
  2. Categoria: Opel
    Vezi toate fotografiile (15)

    Agil si compact la exterior, foarte spatios si versatil in interior, in doua culori la moda si cu un aspect modern de SUV - acesta este noul Opel Crossland X. Dupa prezentarea sa in premiera la inceputul lunii februarie, acest model de crossover versatil de oras este al doilea membru care se alatura familiei Opel X din segmentul B, pe langa cel mai bine vandut model, sportivul Mokka X. Cel de-al treilea membru, modelul mai mare Grandland X, va fi lansat in decursul acestui an in clasa autovehiculelor compacte (segmentul C).

    Comparativ cu modelul Opel Mokka X, care este echipat optional cu tractiune integrala pentru incursiuni ocazionale pe teren accidentat, noul Opel Crossland X, cu dimensiunile sale exterioare compacte, este predestinat pentru zonele urbane dar este perfect adecvat si pentru un drum de aprovizionare la o ferma cu produse organice sau o excursie in Toscana. Avand o lungime de 4,21 metri, noul Crossland X este mai scurt cu 16 centimetri decat modelul Astra si in acelasi timp mai inalt cu 10 centimetri. Ocupantii se bucura de o pozitie de sedere ridicata si de excelenta vizibilitate panoramica pe care o ofera. Cumparatorii care cauta o experienta si mai buna isi pot spori si mai mult senzatia de spatiu cu plafonul din sticla panoramic, disponibil optional.

    Noul-venit ofera inovatii de exceptie care fac conducerea zilnica mai sigura, mai confortabila si mai usoara. Sistemul inovator de iluminare frontala innovative full LED, afisajul de pe parbriz si camera video pentru marsarier cu vedere panoramica la 180 de grade, impreuna cu sistemul avansat de asistenta la parcare, sistemul de avertizare privind o coliziune frontala cu detectarea pietonilor si franare automata de urgenta , sistemul de detectare a somnolentei soferului , asistentul pentru mentinerea benzii de circulatie, sistemul de recunoastere a indicatoarelor rutiere si sistemul pentru monitorizarea unghiului mort sunt doar cateva exemple. Noul Crossland X este echipat si cu o conectivitate exceptionala tipica pentru Opel, cu hotspot Wi-Fi si alte servicii cum ar fi rezervarea unei camere de hotel  si cautarea unui loc de parcare . Oferta include de asemenea: tehnologia moderna de infotainment, IntelliLink, compatibila cu Apple CarPlay si Android Auto, cu ecrane tactile color de pana la 8 inch. In plus, smartphone-urile compatibile pot fi incarcate in timpul utilizarii, prin incarcare wireless prin inductie.

    Atat soferul cat si pasagerul din fata pot beneficia de scaunele ergonomice premiate si cu certificare AGR (Campania pentru un spate sanatos), Opel fiind singurul producator care ofera un asemenea confort in acest segment (atat pentru modelul Crossland X, cat si pentru modelul Mokka X). O alta caracteristica de top in clasa din care face parte este volumul maxim al portbagajului de 520 litri - fara rabatarea scaunelor din spate. In plus, pasagerii din spate au posibilitatea de a-si regla pozitia de sedere cu 150 de milimetri in plan longitudinal, sporind astfel fie spatiul pentru picioare, fie dimensiunea portbagajului. Aceasta caracteristica face si mai versatil modelul Crossland X.
    Segmentul B al autovehiculelor CUV/SUV este in plin avant, cu cifre ale vanzarilor mai mari de cinci ori decat in 2010. Opel Mokka X este unul dintre cele mai bine vandute modele si un deschizator de drumuri. Crossland X va stimula acum si mai mult acest segment nou cu dezvoltare rapida situat sub segmentul consacrat al autovehiculelor compacte si va asigura o crestere suplimentara a marcii Opel.

    Design clar si utilizare exceptionala a spatiului


    Indrazneala, agilitatea si eleganta sunt cele trei atribute de care are nevoie orice „crossover de oras”. Cu lungimea sa de 4.212 milimetri, latimea de 1.825 milimetri si inaltimea de 1.605 milimetri, aduce propria sa interpretare filozofiei de design Opel „Maiestria sculpturala intalneste precizia germana”, oferindu-i atat rafinament, cat si robustete.

    Liniile laterale agile si acoperisul, separand vizual sectiunea inferioara de cea superioara a autovehiculului, extind optic dimensiunile modelului Crossland X si amplifica senzatia de interior spatios. „Acoperisul plutitor” isi dezvaluie, de asemenea, legatura cu linia arcuita, cromata a geamului modelului Opel ADAM care coboara spre partea din spate. Clientii pot comanda autovehicule cu o culoare diferita pentru acoperis. Partea din spate, proeminenta, este expresia clara a caracterului unui SUV, cu scutul de protectie vizibil.

    Panoul de instrumente si consola centrala sunt structurate clar si aliniate in plan orizontal pentru sofer. Postul de conducere, ca centru de comanda al soferului, sporeste senzatia de conducere activa. Un portofoliu extins de motoare, pe benzina sau diesel care pot fi combinate atat cu transmisie manuala, cat si cu transmisie automata, este disponibil pentru a asigura performante bune de conducere.

    Senzatia de spatiu generos si scaunele ergonomice AGR de prima clasa ale modelului Crossland X sporesc confortul in timpul calatoriilor lungi. In plus, Opel Crossland X convinge si prin nivelul ridicat de flexibilitate la care contribuie din plin si scaunele spate glisante individual. Acestea pot fi rabatate fractionat in raport de 60/40 si pot fi deplasate cu pana la 150 de milimetri, marind volumul portbagajului de la 410 la 520 litri in doar cateva secunde. Volumul portbagajului se mareste la 1.255 litri daca scaunele spate sunt rabatate complet. Modelul Crossland X poate fi incuiat, deschis si pornit cu ajutorul functiei de deschidere si pornire fara cheie.

    Tehnologie de iluminare revolutionara si sisteme de asistenta importante

    Calatoriile pot fi si mai relaxante si mai sigure datorita numeroaselor tehnologii si sisteme de asistenta ultramoderne disponibile pentru noul Opel Crossland X. Sistemul inovator de iluminare, innovative full LED, asigura o vizibilitate de exceptie in intuneric. Afisajul de pe parbriz, disponibil optional, reduce pericolul distragerii atentiei soferului, proiectand direct in campul vizual al acestuia cele mai importante date referitoare la viteza, navigatie si sisteme de asistenta.
    Camera video frontala Opel Eye proceseaza diverse date, stand astfel la baza diverselor sisteme de asistenta pentru sofer, cum ar fi Sistemul de recunoastere a indicatoarelor rutiere si Asistentul pentru mentinerea benzii de circulatie. Daca detecteaza parasirea accidentala a benzii, sistemul il avertizeaza pe sofer prin emiterea unor semnale sonore si vizuale. De asemenea, tempomatul cu limitator de viteza sporeste placerea in timpul conducerii. Sistemul de avertizare privind o coliziune frontala cu detectarea pietonilor si franare automata de urgenta ajuta la evitarea accidentelor si este combinat cu un Sistem special de detectare a somnolentei soferului.

    Crossland X este dotat si cu o Camera video panoramica pentru marsarier care mareste unghiul de vizualizare in spatele autovehiculului la 180 de grade. De asemenea, sistemul avansat de asistenta la parcare de ultima generatie faciliteaza si mai mult parcarea. Acesta recunoaste locurile de parcare adecvate si parcheaza automat autovehiculul. Poate de asemenea sa scoata automat autovehiculul din spatiul de parcare. In ambele cazuri, soferul trebuie doar sa actioneze pedalele. Iar in timpul lunilor de iarna, volanul incalzit si parbrizul incalzit sporesc confortul si siguranta.
    Noul Opel Crossland X va ajunge in centrele Opel din Romania in aceasta vara.

    Preturile pentru Opel Crossland X:





    Vizualizari: 1396
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »