rss

Opel Astra, masina cu cele mai putine defecte in raportul Dekra

  1. 13/01/2012
  2. Categoria: Opel
  3. Tags: Astra, Insignia, Opel
    Vezi toate fotografiile (1)

    Opel Astra este masina cu cele mai putine defecte, conform raportului “Masini Rulate DEKRA 2012”. Modelul a obtinut un index de 96.9 procente, cel mai bun rezultat dintre toate masinile testate in categoria “Cel mai bun scor individual”.

    Opel Astra ocupa primul loc in topul masinilor rulate Dekra, cu cele mai putine defecte. Pe locul doi in clasamentul "Cel mai bun scor individual" se afla Opel Insignia. Rezultatul modelului Astra reprezinta pentru constructorul auto a treia victorie consecutiva, trei ani la rand. In ceilalti doi ani, Opel a avut alti doi castigatori: Corsa (2010) si Insignia (2011).

    Daca in editia 2011, Insignia era in fruntea clasamentului, de data aceasta autoturismul a fost depasit de fratele sau de marca, Astra. Insignia, ocupantul pozitiei a doua, a inregistrat un index de defect de 96.0, cel mai bun rezultat in clasa medie.

    DEKRA isi genereaza raportul anual asupra masinilor rulate prin realizarea de evaluari clare in opt clase de vehicule si trei segmente de distanta. Raportul este bazat pe date rezultate din 15 miloane de inspectii facute pe 230 de modele diferite.

    La realizarea raportului sunt luate in calcul doar defectele tipice asociate masinilor rulate, precum coroziunea sistemului de esapament sau joc al suspensiei, incat sa poata emite o evaluare corecta asupra fiabilitatii vehiculelor. Defecte precum uzura cauciucurilor sau a lamelor stergatoarelor de parbirz nu sunt luate in considerare.

    Vizualizari: 5203