rss

Opel Ampera este masina oficiala TEDx Bucharest

  1. 20/11/2012
  2. Categoria: Opel
  3. Tags: Ampera, Opel
    Vezi toate fotografiile (1)

    Ampera, modelul electric cu autonomie extinsa de la Opel, este masina oficiala a editiei 2012 TEDxBucharest. Evenimentul reuneste profesionisti din domenii precum tehnologie, arta, stiinta si design.

    Editia 2012, desfasurata la Palatul Parlamentului pe 16 noiembrie, a adus in fata publicului discursurile si ideile revolutionare ale unor profesionisti romani precum Adrian Lobontiu, ponier in chirurgia robotica si neinvaziva, astrofizicianul Aurora Simionescu, Oana Ghiocel, regizor de filme documentare sau Irina Bogdan, Tudor Cosmatu si Andrei Raducanu, pionieri in designul parametric.

    Desfasurat sub deviza “Driven by meaning”, evenimentul a fost sustinut de prezenta Opel Ampera, in calitate de masina oficiala.  Opel Ampera, Masina Anului in Europa 2012, este alimentat de o baterie litiu-ion de 16 kWh, care furnizeaza energiei motorului electric de 150 CP.

    Sistemul de propulsie electrica Voltec al modelului Ampera genereaza un cuplu instant de 370 Nm, ce propulseaza autovehiculul de la zero la 100 km/h in aproximativ noua secunde si asigura o viteza maxima de 161 km/h.

    TED este o organizatie non profit care promoveaza idei inovatoare. A inceput acum 25 de ani ca o conferinta de patru zile tinuta in California si a ajuns astazi o conferinta globala care anual invita liderii lumii sa-si prezinte ideile in 18 minute.

    Discursurile lor pot fi apoi accesate gratuit pe TED.com. Printre vorbitorii TED se numara Bill Gates, Al Gore, Gane Goodall, Elizabeth Gilbert, Sir Richard Branson, Nandan Nilekani, Phillipe Stark si Ngozi Okonjo-Iweala.

    Vizualizari: 1726
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »