rss

Opel amana livrarile Ampera din cauza problemelor lui Volt

  1. 13/12/2011
  2. Categoria: Opel
  3. Tags: Chevrolet Volt, Opel Ampera
    Vezi toate fotografiile (1)

    Opel a decis sa intarzie livrarile noului Ampera pe pietele europene dupa ce geamanul Chevrolet Volt a intampinat cateva probleme de siguranta.

    Europenii vor fi nevoiti sa mai astepte putin pentru a intra in posesia noului autovehicul electric cu autonomie extinsa de la Opel. General Motors a luat aceasta decizie din cauza investigatiilor la care este supus Chevrolet Volt.

    Problemele au inceput dupa ce bateriile unui exemplar au ars intr-o parcare inchisa la cateva saptamani dupa ce siguranta masinii fusese testata oficial. Cele doua modele, Chevrolet Volt si Opel Ampera, au aceeasi platforma mecanica, aceleasi tehnologii si aceleasi baterii, singura diferenta fiind la nivelul caroseriei si al logo-ului.

    La momentul demararii investigatiilor, Opel incepuse deja sa distribuie masinile la dealerii locali din Germania, Franta, Suedia, Olanda si Belgia. Livrarile vor fi sistate pana cand vor fi finalizate investigatiile si se va dovedi ca bateriile sunt sigure pentru clienti. Si Chevrolet a livrat primele doua exemplare Ambasadei Statelor Unite din Paris.

    Vizualizari: 1721
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »