rss

Startul productiei pentru noul Opel Insignia, model estimat la un pret de pornire de 20.400 euro

  1. 21/03/2017
  2. Categoria: Opel
  3. Tags: Opel
    Vezi toate fotografiile (9)

    La fabrica Opel din Rüsselsheim incepe astazi o noua era; marti a iesit oficial de pe linia de asamblare primul autovehicul Insignia Grand Sport produs la comanda. „Asteptam cu nerabdare momentul acesta de multa vreme; noul nostru model varf de lance a sosit in sfarsit. Este o zi importanta pentru Opel si Rüsselsheim”, a declarat Dr. Karl-Thomas Neumann, CEO Opel, in timpul festivitatii organizate in cinstea demararii productiei celei de-a doua generatii Opel Insignia. “Am investit peste 500 de milioane de euro doar in pregatirea productiei pentru noul nostru varf de lance.”

    La capatul liniei de productie toate privirile s-au concentrat pe un autovehicul Insignia Grand Sport alb abalone, cu motor diesel de 2,0 litri si 170 CP.

    Dr. Karl-Thomas Neumann a laudat activitatea intregii echipe de la fabrica din Rüsselsheim, adaugand: „Noul varf de lance al marcii Opel este un element cheie al ofensivei noastre de produse, care doar anul acesta va atinge un nou varf prin lansarea a sapte noi modele.”

    Dr. Neumann este increzator ca noua editie a varfului de lance al marcii Opel va continua succesul predecesorului sau. Au fost vandute in total noua sute patruzeci de mii (940.000) de unitati din prima generatie Insignia - Autovehiculul anului 2009 in Europa - al patrulea pe lista celor mai bine vandute modele Opel.
    Michael Lewald, directorul fabricii, a multumit angajatilor pentru eforturile lor deosebite din ultimele luni in pregatirea cu succes a demararii productiei. „Echipa noastra a facut din nou o treaba excelenta si a realizat impecabil acest proces extrem de complex de demarare a productiei. Sunt mandru de noul nostru varf de lance si de performanta realizata de echipa din Rüsselsheim.”

    Cu o structura complet noua a autovehiculului, noul Insignia este cu aproape 200 kg mai usor decat predecesorul sau, avand o garda la sol mai coborata si un interior mai spatios. Designul este unul atletic si elegant. Una dintre caracteristicile tehnologice principale o constituie sistemul inteligent de tractiune integrala cu vectorizarea cuplului - distributia cuplului catre fiecare roata in parte intr-o fractiune de secunda. Noul Insignia ofera totodata o multime de sisteme de asistenta pentru sofer, care sporesc siguranta si fac condusul mai confortabil si mai relaxant, cum ar fi a doua generatie a sistemului de iluminare cu matrice Opel IntelliLux LED®, tempomatul adaptiv (ACC) si Asistentul activ pentru mentinerea benzii de circulatie.

    Noul Insignia a avut premiera mondiala oficiala la Salonul Auto de la Geneva. Autovehiculul va ajunge vara aceasta la distribuitorii Opel din Europa. In Romania, noul Insignia poate fi deja comandat, preturile incepand de la 20.400 euro, TVA inclusa. Pentru lista completa de preturi, cei interesati  sunt asteptati la distribuitorii Opel.

    Vizualizari: 1341
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »