rss

Spatios si sportiv: noul Opel Insignia Sports Tourer

  1. 12/02/2017
  2. Categoria: Opel
  3. Tags: Opel
    Vezi toate fotografiile (11)

    Placerea de a conduce: dinamica de conducere remarcabila, tractiune integrala cu vectorizarea cuplului
    Impresionant: linii dinamice consecvente dupa exemplul Monza Concept
    Siguranta sporita: cu Asistentul pentru mentinerea benzii de circulatie, franarea automata de urgenta si multe altele
    Ultima generatie a sistemului de iluminare cu matrice cu LED-uri Opel IntelliLux LED®
    Conectat: sistemul de infotainment IntelliLink si Opel OnStar cu functia de rezervare a unei camere de hotel si informatii privind locurile de parcare disponibile. Confortabil: parbriz, volan, scaune fata si spate incalzite

    In curand: premiera mondiala la Geneva in luna martie

    Noul Opel Insignia Sports Tourer este intr-o forma extraordinara. Acesta urmeaza exemplul sportiv al unui coupe de mari dimensiuni, este deosebit de spatios si ofera un nivel ridicat de siguranta, ca un adevarat varf de lance al companiei. A doua generatie a modelului Insignia impresioneaza prin liniile sale uimitoare, un volum al portbagajului marit la 1.640 l – cu peste 100 l mai mare fata de cel al modelului anterior – si numeroase solutii high-tech, de la farurile cu matrice cu LED-uri Opel IntelliLux LED®, sistemele ultra-moderne de asistenta pentru sofer si pana la afisajul pe parbriz. In plus, modelul Insignia este echipat cu o conectivitate de prima clasa, specifica Opel, cu integrare a smartphone-ului si o functie noua Opel OnStar – asistentul personal care le permite ocupantilor autovehiculului Insignia sa rezerve camere la hotel si sa caute locuri de parcare disponibile cu ajutorul unui consultant OnStar. Noul model varf de lance este si primul autovehicul produs in Rüsselsheim echipat cu o transmisie automata cu opt trepte de viteza, o camera video de 360° si tractiune integrala inteligenta cu vectorizarea cuplului. Noul Opel Insignia Sports Tourer va fi prezentat in premiera mondiala la Salonul Auto de la Geneva, pe 7 martie.

    Noul Opel Insignia Sports Tourer este mai usor cu pana la 200 kg fata de modelul anterior – in functie de sistemul de propulsie si nivelul de echipare. Acest lucru a fost posibil datorita materialelor usoare utilizate si designului eficient. Alaturi de o pozitie de sedere mai joasa a soferului, acest lucru sporeste semnificativ dinamica de conducere – niciodata un model station wagon produs in Rüsselsheim nu a fost atat de agil.

    „Noul nostru model varf de lance este prevazut cu tehnologie avansata accesibila pentru toti, care sporeste siguranta si confortul in timpul conducerii. Si apoi sa nu uitam interiorul spatios. Indiferent ca este utilizat in scopuri profesionale sau pentru activitati de recreere, noul Insignia Sports Tourer indeplineste toate cerintele de transport. Experienta de conducere este extrem de dinamica. Autovehiculul are un profil mai suplu si este prevazut cu ultima generatie a sasiului FlexRide”, a declarat Dr. Karl-Thomas Neumann, CEO al Opel.

    Vizualizari: 1010