rss

Opel Insignia primeste noi motorizari

  1. 11/08/2011
  2. Categoria: Opel
  3. Tags: Insignia, Opel
    Vezi toate fotografiile (1)

    Noul Opel Insignia vine cu o serie de imbunatatiri, printre care se numara noul motor pe benzina turbo de 1,4 litri ecoFLEX si noul propulsor turbo de 2,0 litri cu o putere de 250 cai si un cuplu de 400 Nm. Sistemul Start/Stop va fi acum disponibil pentru o gama mai larga de motorizari.

    Noul motor pe benzina 1.4 turbo ecoFLEX este cel mai economic motor pe benzina din intreg segmentul de autovehicule de dimensiuni medii. Aceasta unitate promite un nivel redus cu doi litri in cazul modelului sedan, pana la 5,6 litri per 100 km, comparativ cu propulsorul precedent de 1,8 litri.

    Echipat cu acest motor, noul Insignia poate accelera de la zero la 100 km/h in doar 10,9 secunde, atingand o viteza maxima de 205 km/h. Servodirectia electrica REPS (Rack Assist Electric Power Steering – servodirectie asistata electric cu cremaliera) este disponibila pentru prima oara pe acest model.

    Opel ofera clientilor amatori propulsoare electric puternice noul motor turbo de doi litri cu injectie directa, care dezvolta o putere de 250 cai si un cuplu de 400 Nm. Acesta este disponibil cu transmisie manuala cu sase trepte sau cu transmisie automata. Acest sistem de propulsie cu transmisie manuala poate accelera de la 0 la 100 km/h in doar 7,5 secunde. Viteza maxima este limitata electronic la 250 km/h.

    Sistemul Start/Stop este disponibil si pe alte unitati. In acest sens, motorul turbo 2.0 de 62 kW/220 CP, cu tractiune fata si transmisie manuala cu sase trepte de viteza va fi disponibila in curand impreuna cu tehnologia inteligenta de reducere a consumului de combustibil – inclusiv panouri aerodinamice sub caroserie si pneuri cu rezistenta optimizata la rulare. Consumul de combustibil este redus cu 0,5 litri, la 7,6 litri per 100 km.

    La capitolul siguranta, Opel adauga o noua camera video frontala care dispune acum si de functia de indicare a distantei pana la autovehiculul din fata, masurand in mod constant aceasta distanta in secunde. Aceasta functie este activata automat incepand de la o viteza de 40 km/h si il ajuta pe sofer sa evite coliziunile din spate.

    Optional, este disponibila tapiteria din piele „Indian Night” cu piele premium Nappa, iar sistemele Infotainment Navi 600 si Navi 900 Europa vin cu o serie de functii avansate, precum functia de recunoastere vocala si un jurnal de bord.

    Vizualizari: 2273
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »