rss

Opel Insignia GSI vine cu motor de 2 litri si 260 cp

  1. 20/07/2017
  2. Categoria: Opel
    Vezi toate fotografiile (5)

    Opel ne-a amagit pentru scurt timp cu emblema GSI, vechiul simbol din trecut care semnifica performanta. Ulterior, am aflat ca va fi pusa pe Insignia, modelul sportiv care urmeaza sa debuteze la Frankfurt in aceasta toamna.

    Limuzina va avea un motor pe benzina de 2.0 litri care produce 260 cp, pe langa un pachet aerodinamic exterior si unul sportiv interior, specific GSI. In plus, ca lucrurile sa fie mult mai interesante, tractiunea va fi 4x4 cu un convertizor de cuplu care va transmite puterea acolo unde este nevoie mai mare.

    Desi in trecut emblema GSI a mai fost purtata de modelul Astra, noutatea a fost ca acum am regasit-o pe Insignia, nu pe noua generatie Astra, asa cum se asteptau toti fanii. Insa vestile sunt bune, deoarece Opel nu a dezamagit si ne-a aratat si cateva imagini cu Insignia GSI. Care, oricat ne-am dori si o versiune de peste 300 cp numita OPC, se pare ca va ramane cea mai performanta din oferta Opel.

    Masina va putea fi admirata in carne si oase la Salonul Auto de la Frankfurt in septembrie, acolo unde avem sentimentul ca Opel ne va mai pregati cateva surprize. Cum ar fi un Opel Insignia diesel de performanta.

    Vizualizari: 1052
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »